Όσκαρ 2024: Περπάτησε στο κόκκινο χαλί σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - Αγαπημένη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί

Με εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic/ Getty Images/ Ideal Image
Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic/ Getty Images/ Ideal Image

Το βράδυ της Κυριακής 10/3 ολοκληρώθηκε η απονομή των βραβείων Όσκαρ με τις ευχάριστες εκπλήξεις και τις δυνατές συγκινήσεις να μη λείπουν καθ' όλη την ειδικά αφιερωμένη στον κινηματογράφο βραδιά.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, που μας εντυπωσίασαν το βράδυ της απονομής έμελλε να γίνει και η πρώτη επίσημη εμφάνισης μιας αγαπημένης Αμερικανίδας ηθοποιού, που περιμένει το πρώτο της παιδάκι και περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δείτε επίσης: Όσκαρ 2024: Τα 5 καλύτερα & πιο εντυπωσιακά beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί!

Eπιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη Αμερικανίδας ηθοποιού τη βραδιά των Όσκαρ

Ο λόγος για την Βανέσα Αν Χάντζενς, η οποία σε πολύ λίγο θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η κούκλα ηθοποιός επέλεξε μάλιστα να φορέσει μαύρη τουαλέτα, η οποία τόνιζε το σημείο της κοιλιάς της, την οποία χάιδευε συνεχώς η γλυκιά εγκυμονούσα!

Δείτε επίσης: Όσκαρ 2024: Οι καλύτερες & οι χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Εγκυμοσύνη - Βραβεία Όσκαρ
Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic/ Getty Images/ Ideal Image


Λίγα λόγια για τη ζωή της Βανέσα Αν Χάντζενς

Η Βανέσα Αν Χάντζενς (Vanessa Anne Hudgens, 14 Δεκεμβρίου 1988) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή μέσα απο την νεανική σειρά / μιούζικαλ High School Musical, που προβλήθηκε απο το Disney Channel. Εκεί, είχε τον ρόλο της Γκαμπριέλα Μόντεζ (Gabriella Montez). Αυτός ο ρόλος, την βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα της, αφού την έκανε παγκοσμίως γνωστή και μια απο τις πιο γνωστές και ακριβοπληρωμένες νεαρές διάσημες.

Συγκεκριμένα, ένα τραγούδι απο την σειρά, με τίτλο "Breaking Free" κατάφερε να εισαχθεί στα 10 κορυφαία τραγούδια της λίστας Billboard Hot 100. Η επιτυχία του τραγουδιού, οδήγησε την Χάντζενς να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο "V" στις 26 Σεπτεμβρίου 2006, δηλαδή σε ηλικία μόλις 18 ετών. Το άλμπουμ έγινε χρυσό κι έτσι, αποφάσισε να κυκλοφορήσει και δεύτερο άλμπουμ. Το δεύτερο άλμπουμ είχε τίτλο "Identified" και κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, την 1η Ιουλίου 2008.

Έχει πρωταγωνιστήσει επίσης σε ταινίες όπως "Journey 2: The Mysterious Island" (2012) με τους Ντουέιν Τζόνσον & Τζος Χάτσερσον, "Spring Breakers" (2013) με την Σελίνα Γκόμεζ, "Machete Kills" (2013) σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ κ.α. Το 2015, έπαιξε στο θέατρο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης, στο μιούζικαλ "Gigi" όπου και είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πηγή: Wikipedia