Γιώργος Καρκάς κατά Άννας Μαρίας Βέλλη: «Βγαίνει μια φορά τον χρόνο πριν από την πρεμιέρα του Άρη! Κάθε φορά που της πέφτουν οι followers»

«Οι καταγγελίες δεν γίνονται στα κανάλια, ούτε στο ίντερνετ, είναι σε εισαγγελική αρχή η σε αστυνομικό τμήμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Καρκάς κατά Άννας Μαρίας Βέλλη: «Βγαίνει μια φορά τον χρόνο πριν από την πρεμιέρα του Άρη! Κάθε φορά που της πέφτουν οι followers»

Ο Γιώργος Καρκάς παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Λίγο μετά την επιστροφή της εκπομπής στον αέρα (καθώς διακόπηκε έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα), προβλήθηκε η συνέντευξη του ηθοποιού, στην οποία μίλησε για την δημόσια καταγγελία της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Η youtube και πρώην παίκτρια του Survivor κατήγγειλε μέσω των social media πρώην σύντροφό της με φωτογραφίες και αποκαλύψεις, ωστόσο δεν αποκαλύπτει δημόσια το όνομα του. Αποτέλεσμα αυτού, να έχει στοχοποιηθεί ο Άρης Μακρής με τον οποίο διατηρούσαν 3 χρόνια σχέση.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Καρκά για την Άννα Μαρία Βέλλη

«Αυτό το θέμα είχε πάει πάλι να μας δημιουργήσει πρόβλημα στη δική μας πρεμιέρα τότε στο "Σκρουτζ The Musical" και τώρα δημιουργεί πρόβλημα και στην πρεμιέρα του Άρη. Η συγκεκριμένη κοπέλα βγαίνει μια φορά τον χρόνο πριν από την πρεμιέρα του Άρη, χωρίς να λέει το όνομα του, μιλάει για αυτή την κακοποίηση και τον σκιαγραφεί για κακοποίηση. Έχει ξεκινήσει από το 2021 και συνεχίζει να σέρνει αυτό το θέμα, χωρίς να λέει το όνομά του από τη μία και από την άλλη σαν να δίνει σήμα στον κόσμο να ξεκινήσει να τον βρίζει και κάνει κακό στη δουλειά του. Όποιος έχει να πει κάτι, πάει σε αστυνομικό τμήμα, οι καταγγελίες δεν γίνονται στα κανάλια, ούτε στο ίντερνετ, είναι σε εισαγγελική αρχή η σε αστυνομικό τμήμα», είπε ο καλός φίλος του Άρη Μακρή και ξέσπασε.

Ενώ, συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω να έχει τόση εξουσία στα χέρια της και νομίζω κανένας δεν έχει πια τέτοια εξουσία για να κάνει cancel σε κανέναν. Ο καθένας μπαίνει στη θέση του ανάλογα με αυτά που έχει κάνει και αυτά που δεν έχει κάνει. Το #metoo έβαλε σε ένα πλαίσιο βιαστές και κακοποιητές όλα ένα και σου λέει μπορώ να πάνω να καταγγείλω ότι "ένας πριν κάτι χρόνια μου έριξε σκαμπό". Όχι κούκλα μου νομικά να το δεις, στα πέντε χρόνια είναι πλημμέλημα και έχει παραγραφεί έτσι και αλλιώς. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ότι γουστάρει. Αν θέλει να πει κάτι να βγει και να το ονοματίσει. Το σέρνει από το 21 αυτό το θέμα. Έτσι εξευτελίζεται και ο κάθε άνθρωπος που όντως έχει πάθει κάτι και θα πάει να καταγγείλει κάτι γιατί θα τον εντάσσουμε αυτομάτως σε ένα πλαίσιο γραφικότητας. Μάλλον κάθε φορά που της πέφτουν οι followers δεν ξέρει τι να κάνει και επαναφέρει το συγκεκριμένο θέμα».