Μαρία Αντωνά: Δείτε το νέο λουκ που υιοθέτησε μετά το Survivor

Μόλις επέστρεψε στον... πολιτισμό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τέλος έχει λάβει εδώ και περίπου μία εβδομάδα η συμμετοχή της Μαρίας Αντωνά στο Survivor. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια επέστρεψε στη χώρα μας το περασμένο Σάββατο, με τον σύντροφο και αρραβωνιαστικό της Άρη Σοϊλέδη να την παραλαμβάνει από το αεροδρόμιο με ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα. Δείτε εδώ την απολαυστική στιχομυθία που είχε το ζευγάρι στο αυτοκίνητο.

Αφότου έφαγε μαζί με τον αγαπημένο της, ήρθε η ώρα και για την προσωπική της περιποίηση, την οποία στερήθηκε τους τελευταίους δύο μήνες. Η Μαρία Αντωνά επισκέφτηκε το κομμωτήριο ενός φίλου της, που της έκανε ένα καινούριο μαλλί, για να ξεχάσει έτσι τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. «Επιστροφή στον πολιτισμό! Δεν έχω λόγια λατρεμένε μου», έγραψε στο Instagram η πρώην παίκτρια του Survivor.

Δείτε το στιγμιότυπο που ανέβασε η Μαρία Αντωνά:

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά - Ο Άρης Σοϊλέδης την στηρίζει μετά την αποχώρησή της από το Survivor: «Το είχα καταλάβει εδώ και μέρες πως πλέον...»

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Η Μαρία Αντωνά έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την συμμετοχή της στο Survivor, μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου». «Είμαι πολύ χαρούμενη. Μόλις έφτασα στην Ελλάδα, στην αρχή είχα ταχυπαλμία όταν γύρισα, σαν να μου λείπει η καλύβα. Είχα αποφασίσει ότι το Survivor έχει ολοκληρωθεί για μένα σαν εμπειρία. Δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου αγωνιστικά στη δοκιμασία», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Με τη Χρύσα έχω εξαιρετικές σχέσεις. Εγώ αυτό που ανέφερα είναι ότι είδα μια έντονη υποστήριξη και ενδιαφέρον του Φάνη για την παραμονή της Χρύσας. Φαντάσου ότι και κάποια στιγμή, off the record, είχαν έρθει και σε μία σύγκρουση μαζί με τον Ντάνιελ για το αν θα μείνει η Χρύσα ή όχι στο παιχνίδι. Δεν άφησα κάποιο σεξουαλικό ή ερωτικό υπονοούμενο. Ήμουν πολύ ξεκάθαρη σε αυτό που είπα και μάλιστα το σύγκρινα με την σχέση μου με τον Νίκο Γκάνο», ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

Όσον αφορά στον μέλλοντα σύζυγό της, σημείωσε: «Ο Άρης ήταν κρυμμένος μέσα στο αεροδρόμιο. Ένιωσα πολύ ωραία, αλλά τον αγκάλιασα όπως τους παίκτες μετά τον αγώνα και μου λέει "τι είναι αυτό τώρα;". Νιώθω ότι έγινε περήφανος για μένα. Έχω ήδη προτείνει σε ένα μελλοντικό All Star να πάμε μαζί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Αντωνά: Με ''καυτό'' τζιν σορτσάκι και καουμπόικες μπότες - Το ιδιαίτερο look στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το Survivor

Survivor: Ανατριχιαστική εικόνα από τα πόδια της Μαρίας Αντωνά - Γεμάτα σημάδια, ουλές και χτυπήματα

Μαρία Αντωνά: «Ο Άρης βρήκε τον τρόπο και μπήκε στο αεροδρόμιο, στις βαλίτσες, τον είδα και τρόμαξα!»

Survivor highlights 11/3: Δύσκολες στιγμές για την Χρύσα Χατζηγεωργίου - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Survivor 2024: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση (11/3)

Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας (11/3)

Survivor Spoiler: Μεγάλη ανατροπή! - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor - Μαρία Αντωνά: Έφυγε πλούσια από το παιχνίδι - Τα λεφτά που πήρε για 9 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο

Άρης Σοιλέδης: «Σε αντίθεση με κάποιες "φίλες" που την...» - Η οργισμένη ανάρτηση για την Μαρία Αντωνά