Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα - Η νέα της ανάρτηση στο πλευρό του συζύγου της

Δείτε την φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αφού σε λίγους μήνες θα καρτήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους. Υπενθυμίζουμε ότι πρώτο το youweekly.gr, σας είχε μεταφέρει τις πληροφορίες για το ευχάριστο γεγονός.

Μάλιστα είχαμε βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης 22/2 και στο πάρτυ του νέου εστιατορίου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, όπου η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα (δείτε εδώ τα αποκλειστικά πλάνα).

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο πλευρό του συζύγου της

Πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον σύντροφό της, όπου φαίνεται ότι η κοιλίτσα της, μέσα από το λευκό πουκάμισο, η οποία έχει φουσκώσει αρκετα.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Οι πρώτες δηλώσεις της για την 2η εγκυμοσύνη της

«Είμαι πάρα πολύ καλά χαρούμενη. Η μαμά μου είναι εδώ να με βοηθήσει με το παιδί. Ξυπνάει ακόμα το βράδυ. Έχουμε κόψει το βραδινό τάισμα αλλά ο Βασίλης κοιμάται βαθιά», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ενώ, στην συνέχεια ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας: «Δεν λέω ψέματα ποτέ στον κόσμο. Αρχίζει να φαίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ξέρουμε το φύλο, θα το κρατήσουμε για εμάς. Δεν θα πω πόσο μηνών είμαι. Είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, όπως θες πες το αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».