Όσκαρ 2024: Πασίγνωστoς ηθοποιός εμφανίστηκε ολόγυμνος στην σκηνή για να δώσει το βραβείο στο "Poor Things"

Δείτε εδώ ποιος ήταν

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου, η 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στο "Dolby Theatre" του Λος Άντζελες με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ. Ένας από τους μεγάλους νικητές εκείνης της βαριδιάς ήταν ο Γιώργος Λάνθιμος και τη ταινία του Poor Things, όπου κέρδισε και το όσκαρ για τα καλύτερα κοστούμια.

Όσκαρ: Γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε γυμνός στην σκηνή

Ωστόσο κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που ακολούθησε επάνω στην σκηνή, κατά την διάρκεια της απονομής. Συγκεκριμένα ο Τζίμι Κίμελ προλόγιζε την απονομή του Όσκαρ για την κατηγορία αυτή. Την στιγμή εκείνη ο ηθοποιός, Τζον Σίνα, εμφανίστηκε ολόγυμνος στη σκηνή, κρατώντας ένα χαρτί μπροστά από τα επιμαχα σημεία.

Δείτε επίσης: Όσκαρ 2024: Τα 5 καλύτερα & πιο εντυπωσιακά beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί!

Η κίνηση αυτή αφορούσε τον ακτιβιστή και φωτογράφο Ρόμπερτ Οπέλ, ο οποίος το 1974 έτρεξε γυμνός στη σκηνή, διακόπτοντας την τελετή απονομής την ώρα που ο Ντέιβιντ Νίβεν προσφωνούσε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Στην συνέχεια έπαιξε το βίντεο με τις υποψηφιότητες, όπου μεγάλος νικητής ήταν φυσικά το "Poor Things"

Eπιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη Αμερικανίδας ηθοποιού τη βραδιά των Όσκαρ

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, που μας εντυπωσίασαν το βράδυ της απονομής έμελλε να γίνει και η πρώτη επίσημη εμφάνισης μιας αγαπημένης Αμερικανίδας ηθοποιού, που περιμένει το πρώτο της παιδάκι και περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο λόγος για την Βανέσα Αν Χάντζενς, η οποία σε πολύ λίγο θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η κούκλα ηθοποιός επέλεξε μάλιστα να φορέσει μαύρη τουαλέτα, η οποία τόνιζε το σημείο της κοιλιάς της, την οποία χάιδευε συνεχώς η γλυκιά εγκυμονούσα!

Δείτε επίσης: Όσκαρ 2024: Οι καλύτερες & οι χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Εγκυμοσύνη - Βραβεία Όσκαρ