Δεύτερη ημέρα εκτός BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου - Η ανακοίνωση για την εξέλιξη της υγείας της

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεύτερη ημέρα εκτός BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου - Η ανακοίνωση για την εξέλιξη της υγείας της

Δεύτερη ημέρα που η Ελένη Χατζίδου λείπει από το πλατό της εκπομπής BreakfastStar, με τον Ετεοκλή Παύλου να παίρνει η ηνία και να παρουσιάζει μόνο του την θεματολογία της ημέρας, έχοντας στο πλευρό του τους συνεργάτες του μπροστά από την κάμερα.

Η τραγουδίστρια είχε ένα ατύχημα - όπως ανακοινώθηκε χθες - με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει στο σπίτι της για να αναρρώσει και όταν γίνει καλά να επιστρέψει μάχιμη στις επάλξεις.

Η ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου για την Ελένη Χατζίδου

«Καλημέρα, καλημέρα. Η Ελένη δεν είναι και σήμερα εδώ, αναρρώνει το κοριτσάκι μου οι λιακάδες, οι ηλιαχτίδες μου μαζί με την Μελίτα μας βλέπουν από το σπίτι, οπότε να τους στείλω τα φιλιά μου και την αγάπη μου», είπε στην έναρξη του BreakfastStar ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Ελένη Χατζίδου από το σπίτι της με κολάρο στο λαιμό!

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για την γνωριμία της με τον Ετεοκλή Παύλου

Την δική της εξομολόγηση για την αμηχανία που ένιωθε όταν γνώρισε τον Ετεοκλή Παύλου, έκανε, το πρωί της Πέμπτης 16/11, η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή Breakfast@star.

«Εγώ πάντα δικαιολογούσα και δικαιολογώ τους ανθρώπους, που όταν βρίσκονται με ανθρώπους που έχουν ένα είδος αναπηρίας, για το τι θα πούνε. Το έχω νιώσει κι εγώ και δεν θα πω ψέματα. Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή σκεφτόμουν μην πω κάτι που θα τον ενοχλήσει, που θα τον πειράξει, μην μου ξεφύγει κάτι. Γενικά έχω ευγένεια ως άνθρωπος. Δεν λέω έτσι κι αλλιώς πράγματα που προσβάλλουν κάποιον άλλον, αλλά επειδή ήταν μία ιδιαίτερη περίπτωση όταν γνωριστήκαμε δεν ήξερα τι μπορώ να πω ή τι αστείο μπορεί να κάνω και να πάει το μυαλό του ότι ίσως εννοώ αυτό και εγώ δεν το εννοώ. Υπάρχει αυτό το άγχος» πρόσθεσε.

«Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό που είπε η Ελένη. Οι άνθρωποι με αναπηρία πρέπει να έχουμε κατανόηση με τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μία αβολοσύνη με το όλο θέμα... Η ουσία είναι η διαχείριση» ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.