Δύσκολες στιγμές για την Αγγελική Ηλιάδη - Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αγγελική Ηλιάδη περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως η μητέρα της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 12/3 μοιράστηκε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει με την υγεία της.

Να σημειώσουμε πως παράλληλα στο νοσοκομείο βρίσκεται και η γιαγιά της Καίτη Γκρέυ - δείτε εδώ.

Η φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη από το νοσοκομείο

Αγγελική Ηλιάδη μητέρα νοσοκομείο

Δύσκολες στιγμές περνάει όλη η οικογένεια της

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, κατά την οποία απάντησε για τις νέες συνεργασίες και την μουσική της, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου, και στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

Όσον αφορά στον πατέρα του παιδιού της, μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor, αποκαλύπτοντας την επιθυμία της να τον δει να σηκώνει την κούπα και να παίρνει το χρηματικό έπαθλο (δείτε εδώ ποια παίκτρια θα αποχωρήσει απόψε), ενώ για την τραγουδίστρια, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις), αρνήθηκε να πει πολλά.

«Κατ' αρχάς δεν είμαστε γιατροί για να συζητάμε για τόσο σοβαρά θέματα. Δεν είναι όλα πράγματα τα οποία θέλουμε και μπορούμε να τα μοιραστούμε με τον κόσμο. Παρόλα αυτά ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τον ενδιαφέρον του», είπε για την γιαγιά της.