Σία Κοσιώνη: Ενοχλήθηκε με την ερώτηση για δεύτερη εγκυμοσύνη; Το δημόσιο ξεκαθάρισμα της δημοσιογράφου

Σχετικά με τον αν θα μεγαλώσει την οικογένειά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Ενοχλήθηκε με την ερώτηση για δεύτερη εγκυμοσύνη; Το δημόσιο ξεκαθάρισμα της δημοσιογράφου

Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 13/3 με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του δελτίου του ΣΚΑΪ να μιλάει μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή.

Πρόσφατα η ίδια δέχτηκε ερωτήσεις από συναδέλφους της σχετικά με το αν επιθυμεί εκείνη και ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης να μεγαλώσουν και άλλο την οικογένειά τους, αποκτώντας και δεύτερο παιδί (δείτε εδώ τι απάντησε).

Δεδομένου ότι η Σία Κοσιώνη δέχτηκε μία τόσο προσωπική ερώτηση, ερωτήθηκε ξανά αλλά αυτή τη φορά σχετικά με το αν ενοχλήθηκε. Η ίδια λοιπόν δε θεώρησε κακοπροαίρετη την πρόθεση της ερώτησης, επομένως και δεν ενοχλήθηκε.

H απάντηση της Σίας Κοσιώνη για την ερώτηση σχετικά με την απόκτηση δεύτερου παιδιού

«Δε με ενοχλεί η ερώτηση για δεύτερο παιδί γιατί πιστεύω ότι δεν έγινε κακόβουλα», είπε η Σία Κοσιώνη.

Η σπάνια οικογενειακή έξοδος με τον Μπακογιάννη και τον γιο τους, Δήμο

Ο Κώστας Μπακογιάννης, τις προηγούμενες χρονιές δεν πραγματοποιούσε συχνές εμφανίσεις με την οικογένειά του, τη Σία Κοσιώνη και τον γιο τους, Δήμο, κι αυτό εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε αναλάβει ως Δήμαρχος Αθηνών. Πλέον, παρόλα αυτά, που η συνθήκη αυτή άλλαξε, ο ίδιος απολαμβάνει όλο και περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τον "τσάκωσε" μαζί με τη δημοσιογράφο και το παιδί τους στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την ώρα που έκαναν βόλτα στο θεματικό πάρκο που υπάρχει εκεί, για να παίξουν μαζί με τον μικρό τους. Οι δυο γονείς ήταν ντυμένοι στα μαύρα και ο Δήμος έκλεβε την παράσταση δίπλα τους, τρέχοντας από εδώ και από εκεί με το καρό του πουκάμισο.

Δείτε επίσης: Μοντέρνα και γεμάτη βιβλία - Η εντυπωσιακή μονοκατοικία του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γιος

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γιος βόλτα

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης παιδί