Γιάννης Ξανθόπουλος: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το διαλυμένο αυτοκίνητο στο σημείο της σύγκρουσης - Οι πρώτες λέξεις που ψέλλισε μόλις σύρθηκε έξω από το αμάξι

«Νομίζω ότι οι κραυγές του θα μου μείνουν για πάντα στο κεφάλι μου», δηλώνει ο άντρας που απεγκλώβισε τους δύο 19χρονους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Νέα στοιχεία σχετικά με το τραγικό τροχαίο ατύχημα του Γιάννη Ξανθόπουλου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος, ήρθαν στο φως μέσα από την εκπομπή του ALPHA, T-Live, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου.

Η Ρένα Κουνελιώτη, συγκεκριμένα, παρουσίασε στο πλατό νέες φωτογραφίες με τα οχήματα μετά την μοιραία αυτή σύγκρουση, με το λευκό αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στην κολώνα να έχει καταστραφεί εντελώς στο μπροστινό μέρος. Το γεγονός πως ο οδηγός του οχήματος βγήκε ζωντανός από εκεί είναι σοκάρει (δείτε εδώ ποια είναι η κατάστασή του).

Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντα από το μοιραίο τροχαίο του Γιάννη Ξανθόπουλου

Στην εκπομπή, μάλιστα, προβλήθηκε άλλο ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται το τρίτο όχημα που παραβίασε το stop και προσπάθησε να αποφύγει ο τραγουδιστής καταλήγοντας να συγκρούεται με το άλλο αμάξι, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε και συνέχισε την πορεία του. Ο εντοπισμός του είναι θέμα ωρών.

Οι πρώτες λέξεις που ψέλλισε μετά το ατύχημα

Ο άνδρας που έφτασε πρώτος στο σημείο και απεγκλώβισε τους νεαρούς του λευκού οχήματος, εξομολογήθηκε στον αέρα: «Όταν έφτασα στο σημείο, είδα τον τραγουδιστή που είχε συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Μου έλεγε "φίλε κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, κάποιος πετάχτηκε από το stop, δεν ξέρω τι έγινε". Είδα ότι ήταν σε καλύτερη κατάσταση, φαινομενικά, γιατί το άλλο αυτοκίνητο ήταν χάλια. Δεν είδα πληγές και αίμα πάνω του.

Όταν πλησίασα το αυτοκίνητο ζούσαν και οι δύο 19χρονοι. Είδα μόνο τον οδηγό στην αρχή, άφησα την τσάντα μου και προσπάθησα να βοηθήσω. Είχε τις αισθήσεις του. Μου έλεγε "τι έγινε ρε φίλε;". Δεν κατάλαβαν τα παιδιά τι τους χτύπησε. Ο συνοδηγός δεν φαινόταν. Τον είχε χτυπήσει το μεγάλο ηχείο από πίσω και προσπαθούσα να βγάλω από πάνω του μερικά κομμάτια από τη σύγκρουση. Το παιδί με παρακαλούσε να τον βοηθήσω και μου λέει "πού είναι ο συνοδηγός;". Τότε, κατάλαβα ότι υπήρχε και δεύτερο άτομο. Το παιδί είχε χωθεί στον χώρο που είναι για τα πόδια. Απίστευτο, δεν το είχα ξαναδεί. Πήγα από την άλλη πλευρά, εκείνη την ώρα είχε αρχίσει να βογκάει το παιδί. Μόνος του σύρθηκε έξω από το αυτοκίνητο. Προσπαθούσα να τον σταματήσω γιατί δεν ήξερα τι είχε πάθει. Το μόνο που έκανα ήταν να βάλω το σακίδιό του κάτω από το κεφάλι του. Νομίζω ότι οι κραυγές του θα μου μείνουν για πάντα στο κεφάλι μου».

Δείτε επίσης: «Τα όνειρα ζωής δεν τα είχε ξεκινήσει ακόμα...» - Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο