Ίαν Στρατής: «Νιώθω γενικά από τον χώρο ότι δεν με παίρνουν σοβαρά...» - Μιλά ανοιχτά για το παράπονό του και την υποκριτική

«Περιμένω να μεγαλώσει λίγο η μικρούλα γιατί τώρα περνάω χρόνο μαζί της»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 13/3, ο Ίαν Στρατής. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του αλλά και για τα προσωπικά του αφού αναφέρθηκε και στην κόρη του την Ολίβια, την οποία έχει αποκτήσει μαζί με την σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη (δείτε εδώ την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία για το 2024)

Οι δηλώσεις του Ίαν Στρατή

Ωστόσο ο ίδιος μίλησε και για τον χώρο της υποκριτικής και για το γεγονός ότι πολλές φορές νιώθει ότι δεν τον παίρνουν στα σοβαρά. Εκείνος ωστόσο τους διαψεύδει καθώς όλα αυτά τα χρόνια συμμτέχει σε αρκετές παρατάσεις και μούζικαλ με πιο πρόσφατο την "Αναστασία" στο Θέατρο Παλλάς.

«Το νιώθω γενικά από τον χώρο ότι δεν με παίρνουν σοβαρά. Σε όποια δουλειά πηγαίνω τους διαψεύδω και είναι καλό αλλά ναι το νιώθω...Το έχω βάλει στο πρόγραμμα να κάνω μαθήματα υποκριτικής. Περιμένω να μεγαλώσει λίγο η μικρούλα γιατί τώρα περνάω χρόνο μαζί της» είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ίαν Στρατής: Η σπάνια και τρυφερή ανάρτησή του για τη Συνατσάκη - Αγνώριστη η Μαίρη στην αρχή της σχέσης τους

Όσον αφορά την κόρη του Ολίβια ανέφερε: «Είναι τέλεια, λείπω από το σπίτι και γυρνάω και είναι άλλο παιδάκι, έχει μάθε κάτι καινούργιο. Είναι καταπληκτικό συναίθημα. Της βάζω το Ντορεμί από τη Μελωδία της Ευτυχίας και πάει κατευθείαν στο πιανάκι της οπότε βλέπω μικρές ενδείξεις ότι μπορεί να της αρέσει. Ό,τι της αρέσει. Ό,τι θέλει θα κάνει».

Η εξομολόγηση του για την κόρη του

Πριν από λίγο καιρό ο Ίαν Στρατής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον στην ΕΡΤ, όπου μίλησε για την πατρότητα και τα συναισθήματα του από την ημέρα που ήρθε στην ζωή πριν μερικούς μήνες η κόρη του και έφερε ακόμα πιο κοντά τον ίδιο και την σύντροφό του.

«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πρώτα με το μωρό. Έχουμε στολίσει. Όχι πάρα πολύ, μη φανταστείτε. Οι μπάλες του δέντρου, δεν είναι κανονικές χριστουγεννιάτικες, έχουμε και τα γατιά. Γίνεται χαμός, ο ένας κυνηγάει τον άλλον. Είναι τέλεια όμως. Εννοείται ότι αφοσιώνεις τη ζωή σου στο παιδί, αλλά για να είναι καλά το παιδί, πρέπει να είσαι καλά κι εσύ.

Οπότε πρέπει να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου. Οι φίλοι μου δεν έχουν παιδιά. Είμαστε οι πρώτοι στην παρέα με παιδί. Είναι περίεργο, δεν το περίμεναν. Βέβαια, εγώ από πολύ μικρός ήθελα να γίνω μπαμπάς κάποια στιγμή, αλλά δεν το περίμεναν με τίποτα οι φίλοι μου. Ήμουν ο τύπος που θα πήγαινα διακοπές με την κοπέλα μου και έβρισκα στην παραλία ένα παιδάκι κι έπαιζα μαζί του», εξομολογήθηκε ο Ίαν Στρατής.