Fipster: «Είχα φτάσει και σε σημείο να σκέφτομαι να αυτοκτονήσω, να πάρω χάπια» - Κατάθεση ψυχής από τον Φίλιππο Ιωάννου

«Ζούσα μία ψεύτικη ζωή, έλεγα ψέματα σε όλους για όλα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fipster: «Είχα φτάσει και σε σημείο να σκέφτομαι να αυτοκτονήσω, να πάρω χάπια» - Κατάθεση ψυχής από τον Φίλιππο Ιωάννου

Ο Fipster ή αλλιώς Φίλιππος Ιωάννου έχει δημιουργήσει μία στήλη στο κανάλι του στο Youtube όπου διάφορα πρόσωπα από τον χώρο της showbiz και των social media απαντούν σε ερωτήσεις και μέσα από αυτές ανοίγει μία τεράστια συζήτηση για διάφορα ζητήματα, είτε κοινωνικά είτε πιο προσωπικά.

Στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε, λοιπόν, προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση για τον εαυτό του, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως έφηβος, οι οποίες τον οδήγησαν να σκέφτεται μέχρι και την αυτοκτονία.

Η κατάθεση ψυχής του Fipster

«Tο δικό μου το γατί με βοήθησε να βγω - δεν θα πω κατάθλιψη - από την θλίψη. Δηλαδή, όταν εγώ πριν από τέσσερα χρόνια ήμουν σε μια πολύ περίεργη, "σκοτεινή" περίοδο και είδα τον Ρου, το γατί, να το έχουν ανεβάσει μικρό στο Instagram, λέω "Α! Τι ωραίο γατί!" και μου λένε "Ψάχνουμε να το δώσουμε" και λέω "Έρχομαι να το πάρω τώρα". Οπότε πήγα πήρα το γατί, το έφερα στο σπίτι, δεν ήξερα τι να το κάνω και πήρα τους φίλους να έρθουν να με βοηθήσουν. Με βοήθησε πάρα πολύ όλη η αυτή η αγάπη που παίρνεις και δίνεις στο ζώο», είπε αρχικά.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Η χειρότερη φάση της ζωής μου νομίζω ήταν όταν ήμουν στην εφηβεία, το έχω ξαναπεί. Εκεί στα 16 με 18 μου. Συνέβαιναν διάφορα πράγματα μέσα μου, τα οποία δεν μπορούσα με τίποτα να διαχειριστώ, δεν είχα και με ποιον να τα μοιραστώ, γιατί από επιλογή δεν τα μοιραζόμουν με κανέναν, ούτε με τους φίλους μου, ούτε με τους γονείς μου. Ζούσα μία ψεύτικη ζωή, έλεγα ψέματα σε όλους για όλα.

Υπήρχαν πολλά θέματα στο σπίτι, με τους γονείς μου δεν τα βρίσκαμε ακριβώς. Αυτό είναι πολύ δυσάρεστο, γιατί όταν είσαι 15-16 χρονών, τα βλέπεις όλα πολύ πιο τεράστια. Αν δεν έχεις και κάποιον να τα μοιραστείς, τα βλέπεις ακόμα πιο τεράστια. Εγώ πνιγόμουν μέσα στις σκέψεις μου. Είχα φτάσει και σε σημείο να σκέφτομαι να αυτοκτονήσω, ότι δεν είχε νόημα η ζωή, να πάρω χάπια και όλα αυτά. Βλακείες, βλακείες.

Από αυτό βγήκα με συζήτηση με τους γονείς μου, με ψυχοθεραπεία και μια φίλη μου τότε έπαιξε πολύ κομβικό ρόλο στη ζωή μου. Γιατί, χωρίς να της έχω πει τίποτα, χωρίς να χρειαστεί να της πω τίποτα, είχε καταλάβει πολλά πράγματα, οπότε ήρθε και με αγκάλιασε».

Δείτε επίσης: Η προσωπική ερώτηση που τον ενόχλησε: «Ήρθε η ώρα να φύγω από τη συνέντευξη»