Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ είμαι αγγούρι αλλά την Καθαρά Δευτέρα θα...» - Η υπόσχεση που έδωσε στον αέρα της εκπομπής της

Το σχόλιό της για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ είμαι αγγούρι αλλά την Καθαρά Δευτέρα θα...» - Η υπόσχεση που έδωσε στον αέρα της εκπομπής της

Θετικές αλλά και αρνητικές εντυπώσεις έχει αφήσει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, Ζάρι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την χώρα μας φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. Το πρωί της Τετάρτης 13/3, η Κατερίνα Καινούγιου, έκανε το δικό της σχόλιο για το κομμάτι, μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα.

Υπενθυμίζουμε ότι αρκετοί είναι οι επώνυμοι Έλληνες οι οποίοι έχουν εκφράσει την γνώμη τους για το τραγούδι. Τα σχόλια της Εύης Δρούτσα έχουν συζητηθεί έντονα. Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει ενθουσιαστεί με το τραγούδι και μάλστα έδωσε μία υπόσχεση στον αέρα της εκπομπής "Ελένη".

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Έτσι και η Κατερίνα Καινούργου έδωσε και εκείνη την δική της υπόσχεση. «Το κομμάτι της Σάττι, νιώθω ότι είναι εθιστικό. Δηλαδή, κάθε φορά που το ακούω, θέλω να το χορεύω...Μπαίνω σε μαγαζί και παίζει Σάττι και θέλω να χορέψω. Εγώ είμαι αγγούρι στο χορό αλλά την Καθαρά Δευτέρα θα χορέψω, θα το δείτε...» είπε η παρουσιάστρια.

Η απορία της Ελένης Μενεγάκη για το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision 20

Ωστόσο σε προηγουμενη εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη είχε εκφράσει την απορία της σχετικά με το τραγούδι, που θα στείλει φέτος η Ελλάδα στη Eurovision.

«Τι λέει ο στίχος, γιατί δεν το κατάλαβα τον στίχο για να πω την αλήθεια, αλλά το τραγούδι μου άρεσε για να είμαι ξεκάθαρη. Εγώ δεν το έχω και πολύ με τους στίχους το έχετε καταλάβει. Εμένα είναι αν με πιάσει η μουσική, τότε μπορεί να παρατηρήσω και στίχο. Τι λέει μέσα το τραγούδι ρε παιδιά, είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Τόλμησε και έκανε ένα τραγούδι, που έχει μέσα τα πάντα. Δε μπορείς να το χαρακτηρίσεις κάπως συγκεκριμένα, αλλά εμένα μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται. Είπα όλοι αυτοί οι δημιουργοί δούλεψαν για αυτό;», συνέχισε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.