Γιάννης Καπετάνιος: «Γνωριστήκαμε στο θέατρο, το έψαξα πολύ μέχρι να...» - Η γνωριμία με την σύντροφό του και η αντίδραση του Σεφερλή για το J2US

«Με κοίταξε με απορία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για την συμμετοχή τους στο Just the 2 of us, μίλησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 13/3, ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη, οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2. Μάλιστα ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σύντροφό του αλλά και στην αντίδραση του Μάρκου Σεφερλή, όταν έμαθε για την συμμετοχή του στο show (δείτε εδώ το highlights 9/3).

Όσα είπε ο Γιάννης Καπετάνιος για την σύντροφό του και τον Μάρκο Σεφερλή

Σχετικά με την σύντροφό του ο ηθοποιός ανέφερε: «Όποτε είναι πεσμένη η διάθεση της, η σύντροφος μου, βάζει να δει την πρώτη μου εμφάνιση στο J2US και ξεκαρδίζεται! Με την Βάσω γνωριστήκαμε στο θέατρο, στο Δελφινάριο, όταν είχε έρθει στα καμαρίνια. Το έψαξα βέβαια πολύ μέχρι να καταλήξει στον έρωτα».

Δείτε επίσης: Γιάννης Καπετάνιος για Έλενα Τσαβαλιά: «Της... φύγανε στη σκηνή γιατί γελούσε με τον Μάρκο Σεφερλή»

«Σίγουρα θα με έχει δει στο σόου ο Μάρκος και πρέπει να έχει εκπλαγεί. "Πως τα κατάφερες;" μου είπε, όταν του είπα πως θα έχω αυτή τη συμμετοχή, και με κοίταξε με απορία. "Μα πως; Αυτός δεν πατάει πουθενά! Ούτε στις χαραμάδες τον πιάνω! Πως θα τα καταφέρει;" αναρωτήθηκε» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καπετάνιος.

Αυτή είναι η σύντροφος του

Ονομάζεται Βασιλική και οι δυο τους είναι σε σχέση από το 2015 όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά. Όπως έχει περιγράψει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, συναντήθηκαν στο θέατρο, έκτοτε "κόλλησαν" και παραμένουν αχώριστοι.

«Ήρθε στο καμαρίνι, μετά ξαναήρθε μια άλλη φορά. Στη συνέχεια έψαξα και βρήκα ποια είναι και την επισκέφτηκα εκεί που δουλεύει και της πρότεινα να βγούμε και δέσαμε. Είμαστε μαζί από το 2015. Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου (γελάει). Δεν παντρεύομαι. Το επιχείρησα στο παρελθόν και στράβωσε, θα δείξει. Η σύντροφος μου δεν με πιέζει. Αν με πίεζε ίσως και να το είχαμε κάνει. Παιδάκι, θέλουμε, ναι. Μακάρι να έρθει, θα γινόμουν πολύ καλός μπαμπάς», ανέφερε.