Νέο πρόβλημα υγείας για τον Κώστα Χαρδαβέλλα: Συγκλονίζει η γυναίκα του - «Δεν του επιτρέπεται να...»

Τι έχει συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η γυναίκα του Κώστα Χαρδαβέλλα, Μαρία Παναγοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day του ALPHA και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Η ίδια αναφέρθηκε στο νέο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο παρουσιαστής.

Αφορμή για αυτή την συνέντευξη στάθηκε η κυκλοφορία του νέου της βιβλίου "Η χήρα της λίμνης Μπλεντ" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Κώστα Χαρδαβέλλα

14 χρόνια μετά την νίκη του απέναντι στον καρκίνο - καθώς έδωσε σκληρή μάχη - ο Κώστας Χαρδαβέλλας αντιμετωπίζει ακόμα ένα πρόβλημα με την υγεία του. Όπως ανέφερε η γυναίκα του, έχασε την φωνή του μέσα σε μια νύχτα και πλέον είναι σε πλήρη αφωνία.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Μαρία Παναγοπούλου, ξεκίνησε ως φαρυγγίτιδα, αλλά μετά πήρε άλλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε καν ψιθυριστά. Έχει θέμα στις φωνητικές του χορδές το οποίο ωστόσο αντιμετωπίζεται. Μάλιστα τόνισε πως πιθανότατα να μην συνδέεται το πρόβλημα με τον καρκίνο που πέρασε με τον καρκίνο.

«Είναι σαν θηρίο στο κλουβί. Πρέπει να κάνει ένα συγκεκριμένο αριθμό θεραπειών, να αναρρώσει. Του λείπει η δουλειά του. Είναι δύσκολο. Τον έχω ζήσει να παλεύει με τα θηρία. Για άλλη μια φορά θαυμάζω τη δύναμη ψυχής του. Το σίγουρο είναι πως με τον Χαρδαβέλλα δεν πλήττεις. Ότι σου στέλνει ο Θεός σου δίνει τη δύναμη να το αντιμετωπίσεις. Τώρα πια δεν είμαι και μόνη μου. Έχουμε και τον γιο μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Παναγοπούλου για τον Κώστα Χαρδαβέλλα.

Ο λόγος που ξεκίνησε ο καρκίνος σύμφωνα με τον ίδιο

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έχοντας μιλήσει στην εκπομπή "Breakfast@Star" είχε αναφερθεί στα 50 χρόνια παρουσίας του στην τηλεόραση και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Κάνω κάθε βράδυ εκπομπή. Είμαι ακόμα μικρός και πρέπει κάνω καριέρα. Η αγάπη του κόσμου είναι για εμένα πολύ μεγάλο θέμα. Είναι ένας θησαυρός των 50 - 52 ετών στην τηλεόραση. Επέλεξα να είμαι στο Bluesky, διότι είναι ένας οικογενειακός σταθμός. Έχω κουραστεί 50 χρόνια να έχω ένα μαχαίρι στον λαιμό μου κάθε πρωί, που να ξυπνάω και να δω τι νούμερα τηλεθέασης έκανα. Μου λένε, ότι έκανα 20% και είναι ευτυχισμένοι, εμείς στο παρελθόν κάναμε 70% με τους ρεπόρτερ. Τότε σταματούσε η κυκλοφορία στους δρόμους. Μην κρεμάτε τη ζωή σας πάνω στα νούμερα τηλεθέασης, εγώ έπαθα καρκίνο από την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης. Οι εκπομπές μου έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο.

Έχει σημασία εμείς οι παλιοί να δίνουμε τη σκυτάλη στους νεότερους, και αυτό θα γίνει με το να τους πάρουμε δίπλα μας. Διαφωνήσαμε με την Αγγελική Νικολούλη για κάποιο θέμα, έφυγε και εμένα με πείραξε που παρουσίασε αυτό το θέμα στον ΣΚΑΪ. Τότε αρχίσαμε μία ηλίθια σύγκρουση μέσα από τα έντυπα για το ποιος έκλεψε την εκπομπή από ποιον. Βλακείες! Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και είμαστε καλοί φίλοι.

Όταν μπήκαν τα κανάλια ο ανταγωνισμός αυξήθηκε, και αυτό έφερε πολλά κακά. Και πλέον συμβαίνει μια ανθρωποφαγία, η οποία δεν υπήρχε παλαιότερα, όταν λίγα τα κανάλια», είπε.