Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω βρεθεί και στη Ριτσώνα στην καύση μίας φίλης...» - Βάρυνε το κλίμα στο Happy Day με την προσωπική της εξομολόγηση

«Θα επέλεγα να κηδέψω έναν δικό μου άνθρωπο με...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω βρεθεί και στη Ριτσώνα στην καύση μίας φίλης...» - Βάρυνε το κλίμα στο Happy Day με την προσωπική της εξομολόγηση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Marseaux στην εκπομπή της, Happy Day, στο κανάλι του ALPHA, το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου, προχώρησε σε μία ιδιαίτερη και σπάνια προσωπική της εξομολόγηση.

Η τραγουδίστρια μιλούσε για τον θάνατο της μητέρας της και την καύση της (δείτε εδώ το βίντεο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων), λέγοντας τα εξής: «Αυτό που έδειξα, όντως συμβαίνει. Όντως κάθομαι και μιλάω στην τεφροδόχο της. Αν μπορούσα να της πω κάτι, θα της έλεγα ότι ελπίζω να την κάνω περήφανη και ότι θυμάμαι ό,τι έχουμε πει».

Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την απώλεια και την καύση αγαπημένου της προσώπου

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί τη δική της εμπειρία από την καύση μίας φίλης της και τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια της τελετής: «Σκέφτομαι καμιά φορά ότι εξαντλούμε την αυστηρότητά μας στα σχόλια στα social, ειρωνευόμενοι ή σχολιάζοντας κάποιον και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει περάσει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το να χάσεις σε τόσο νεαρή ηλικία τη μαμά σου είναι σκληρό. Είναι όπως ανάβουμε το καντήλι στη φωτογραφία του ανθρώπου που έχει "φύγει", του μιλάμε… Για εκείνη αυτή η επικοινωνία , αυτός ο ομφάλιος λώρος υπάρχει μέσα από την τεφροδόχο της μητέρας της».

«Θα το κάνατε εσείς;», ρώτησε τότε ο Κώστας Φραγκολιάς και η ίδια απάντησε: «Εγώ δεν θα το έκανα προσωπικά, γιατί θα επέλεγα να κηδέψω έναν δικό μου άνθρωπο με τον τρόπο που ορίζει η ορθοδοξία, αλλά από την άλλη δεν είμαι άνθρωπος που κατακρίνει τις επιλογές των άλλων. Έχω βρεθεί και στη Ριτσώνα στην καύση μίας φίλης και ήταν πολύ συγκινητική κι εκεί η τελετή με τον τρόπο που γίνεται. Μάλιστα, υπήρξε και ένας παπάς για να διαβάσει μία ευχή, παρόλο που πήγε προς καύση η σωρός. Το πένθος είναι κάτι τόσο προσωπικό και υποκειμενικό το πώς θα το βιώσει ο άλλος».

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Έκανα μια πολύ σοβαρή επέμβαση με ολική νάρκωση! Τελικά είχα...»