Πέτρος Φιλιππίδης: Στο νοσοκομείο η σύζυγός του, Ελπίζα Νίνου

«Αν δεν το προλάβαινε θα κινδύνευε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε πριν από λίγες ημέρες η σύζυγός του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, όπως αποκάλυψε το Πρωινό του ΑΝΤ1, σήμερα Πέμπτη 14/3. Όπως ειπώθηκε πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της που αν δεν το προλάβαιναν ήταν επικίνδυνο.

Τι συνέβη με την υγεία της Ελπίδας Νίνου

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Αναστασία Ζάρκα, η Ελπίδα Νίνου αντιμετώπισε ένα πρόβλημα που δεν το είχε από πριν αλλά προέκυψε το τελευταίο διάστημα. Χρειάστηκε λοιπόν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και από το πλευρό της δεν έφυγε ο άντρας της.

Πλέον όμως όλα είναι καλά και η σύζυγός του Πέτρου Φιλιππίδη έχει πάρει εξιτήριο και έχει επιστρέψει στο σπίτι τους.

«Από ότι πληροφορηθήκαμε ήταν κάτι αρκετά σημαντικό. Δηλαδή αν το άφηνε αν δεν το είχαν προλάβει θα κινδύνευε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ορίστηκε το εφετείο για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Δείτε πότε θα γίνει

Tι δουλειά κάνει μετά το σκάνδαλο

Δύσκολες οικονομικές καταστάσεις βίωσαν και συνεχίζουν να βιώνουν ο Πέτρος Φιλιππίδης με την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου. Μετά τις καταγγελίες και τα δικαστήρια για παρενοχλήσεις και βιασμούς, ο ηθοποιός κατέρρευσε και οικονομικά, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να βρει νέα δουλειά για να επιβιώσουν.

Όπως έγινε γνωστό τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα Τρίτη 20/2 ωστόσο έγινε γνωστό που ακριβώς εργάζεται η Ελπίδα Νίνου.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό Σουσου, η Ελπίδα Νίνου εργάζεται στις θεατρικές σκηνές του Γιάννη Κέντ. Όχι όμως στο υποκριτικό κομμάτι, αλλά στο διοικητικό. Ωστόσο, τέλος Φλεβάρη λήγει η σύμβαση που είχε υπογράψει, με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει να εργάζεται εκεί, καθώς ο Γιάννης Κεντ λένε πως θα σταματήσει να χρηματοδοτεί δικές του παραστάσεις.