Αννίτα Ναθαναήλ: «Το πρόβλημα υγείας μου με έφερε πιο κοντά με τον σύζυγό μου, κάναμε restart στη σχέση μας»

«Κινδύνεψα να χάσω το πόδι μου από το γόνατο και κάτω από ιατρικό λάθος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά για το νέο ξεκίνημα που κάνει με ένα ταξιδιωτικό project, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, και παραλίγο να της στερήσει το πόδι της, αλλά και στο γεγονός πως αυτό τη βοήθησε να κάνει επανεκκίνηση στη σχέση της με τον σύζυγό της Κρις Χάμπερτ, με τον οποίο είχαν απομακρυνθεί.

«Πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας. Από ένα θεωρητικά πάρα πολύ μικρό χειρουργείο το οποίο μπήκα να κάνω, επιπόλαια αν θέλεις... Έγινε μια πολύ σοβαρή επέμβαση ερήμην μου, χωρίς να το γνωρίζω. Έγινε και ένα σοβαρό ιατρικό λάθος που κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη. Κινδύνεψα να χάσω το πόδι μου από το γόνατο και κάτω, έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο. Έχω συνέλθει σε ένα βαθμό και σιγά σιγά παίρνω πάλι τη ζωή μου πίσω, στο βαθμό που μπορώ βέβαια», είπε αρχικά η Αννίτα Ναθαναήλ.

Δείτε επίσης: «Έχει δικαίωμα να εκφράζει την οργή της» - Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου η Αννίτα Ναθαναήλ

Η Αννίτα Ναθαναήλ μιλάει για τον Κρις Χάμπερτ

Η Αννίτα Ναθαναήλ ανέφερε στη συνέχεια: «Ο Κρις κατ' αρχάς είναι ο άνθρωπος που πραγματικά με στηρίζει, από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία. Η περιπέτεια της υγείας μου μάς έφερε πιο κοντά, γιατί μετά από 24 χρόνια μαζί περνούσαμε μία φάση που είχαμε χάσει τους παράλληλους δρόμους μας. Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων, διότι δεν ξέρω αν θα το είχα ξεπεράσει, όπως το ξεπέρασα, αυτό το τεράστιο σοκ που πέρασα, εάν δεν ήταν ο Κρις».

Όπως αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ, χάρη σε αυτό έκαναν και ένα νέο ξεκίνημα: «Κάναμε ένα restart στη σχέση μας και είδαμε πόσα σημαίνουν για εμάς η αγάπη μας για την οικογένεια και τα παιδιά μας. Μετά από 24 χρόνια θέλουμε διαφορετικά πράγματα, αλλά δεχόμαστε τη διαφορετικότητα του άλλου, και είναι σημαντικό να υπάρχει κοινός στόχος».