Έξαλλος ο Γιώργος Καρκάς με τον Βαγγέλη Περρή: «Δεν θα ήθελα να μπω σε καμία κουβέντα μαζί σας....»

Τι απάντησε ο δημοσιογράφος

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Γιώργος Καρκάς με τον Βαγγέλη Περρή: «Δεν θα ήθελα να μπω σε καμία κουβέντα μαζί σας....»

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Άρη Μακρή και στην Άννα Μαρία Βέλλη, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 14/3, ο Γιώργος Καρκάς στην εκπομπή Το Πρωινό. Κατά την διάρκεια των δηλώσεων του, ο ηθοποιός, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Περρή.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες η Youtuber βγήκε δημόσια και κατήγγειλε πως πρώην σύντροφος της την κακοποιούσε σωματικά βγάζοντας στην δημοσιότητα φωτογραφίες. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι μιλάει για τον Άρη Μακρή. Την περασμένη Τρίτη ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου για πρώτη φορά μίλησε εντελώς ανοιχτά για το σάλο που έχει δημιουργηθεί (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

O Γιώργος Καρκάς πριν από λίγες ημέρες είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου μίλησε για την δημόσια καταγγελία της Άννας Μαρίας Βέλλη και γενικότερο για το θέμα (δείτε εδώ το ξέσπαμά του).

Ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Καρκά και στον Βαγγέλη Περρή

«Θα γίνω λίγο αγενής αλλά όχι περισσότερο απ’ όσο ήσασταν εσείς τη Δευτέρα. Τη Δευτέρα που φιλοξενήσατε τις δηλώσεις μου, αποφεύγατε να πείτε το όνομά μου, ήμουν… ο κύριος, ήμουν ο άνθρωπος αυτός. Εγώ σήμερα, πριν βγω στον αέρα, δεν θυμόμουν το όνομα της κυρίας Πετρογιάννη, γιατί έκανα σκονάκι για να μην προσβάλω κανέναν;

Επομένως δεν θα ήθελα να μπω σε καμία κουβέντα μαζί σας, γιατί πολύ απλά με ανθρώπους που με καλούν στην εκπομπή τους να κάνω δηλώσεις, έστω μαγνητοσκοπημένες και αποφεύγουν να πουν το όνομά μου με μια αίσθηση απαξίωσης, δεν θέλω να ανοίξω κουβέντα», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρκάς.

Ο Βαγγέλης Περρής απάντησε: «Είναι λάθος να θεωρείτε ότι είναι απαξίωση, δεν ήθελα να πω λάθος το όνομά σας. Δεν υπήρχε καμία διάθεση να σας υποτιμήσω, δεν υποτιμώ κανέναν».