Δέσποινα Βανδή: Επέστρεψε στην ρουτίνα της πιο δυνατή από ποτέ- Η ανάρτηση από το γυμναστήριο μετά την περιπέτεια του συντρόφου της

Δείτε το βίντεο με την προπόνησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για την Δέσποινα Βανδή, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης. Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός υπέστη διπλό έμφραγμα με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί εκτάκτως (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση).

Η τραγουδίστρια βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του. Μάλιστα στην προηγούμενη εκπομπή του Just the 2 of us την ώρα που ετοιμαζόταν να βγει στον αέρα, είδε το μήνυμα του Μπισμπίκη ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τη βάψουν ξανά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην ρουτίνα της μετά την περιπάτεια υγείας του συντρόφου της

Ωστόσο τα δύσκολα πέρασαν και η Δέσποινα Βανδή, επέστρεψε στην καθημερινή της ρουτίνα. Όπως γνωρίζουμε η τραγουδίστρια λατρεύει την γυμναστική και αυτό φαίνεται και από τις τέλειες αναλογίες που διατηρεί εδώ και χρόνια. Έτσι και σήμερα βρέθηκε στο γυμναστήριο για την καθιερωμένη της προπόνηση την οποία μοιράστηκε στα social media.

Η ανάρτηση με την κόρη της στο γυμαστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στο γυμναστήριο του συντρόφου της κόρης της, Αλέξανρδου Πολυχρονιάδη και να ασκηθεί μαζί με την κόρη της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την τραγουδίστρια στο γυμναστήριο του Πολυχρονιάδη καθώς το επισκέπτεται πολύ συχνά, ειδικά όταν η Μέλινα Νικολαϊδη βρίσκεται στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο όπου κάνει πιλάτες μαζί με την Μελίνα Νικολαϊδη. Μαμά και κόρη πέρασαν χρόνο μαζί κάνοντας παράλληλα την γυμναστική της. Στην ανάρτηση βλέπουμε τις δυο τους να κάνουν ασκήσεις στο κρεβάτι πιλάτες.