Στέφανος Κασσελάκης: Μετά το Καλημέρα Ελλάδα μπούκαρε στο Πρωινό - «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;»

Τα "πειράγματα" με τον Γιώργο Λιάγκα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης: Μετά το Καλημέρα Ελλάδα μπούκαρε στο Πρωινό - «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;»

Ο Στέφανος Κασσελάκης εισέβαλλε στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, κατά την έναρξή της την Παρασκευή 15 Μαρτίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα, μπήκε κοντοκουρεμένος, αγκαλιά με τον σκύλο του, για να χαιρετήσει τον παρουσιαστή, λίγο μετά την εμφάνισή του στο Καλημέρα Ελλάδα, όπου τον υποδέχθηκαν με το άσμα "Έλα στην παρέα μας φαντάρε".

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους φαίνεται πως έχουν αναπτύξει πολύ καλές φιλικές σχέσεις και, μάλιστα, ο δεύτερος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, θα συνοδεύσει τον πρώτο και στο στρατόπεδο για να ξεκινήσει την θητεία του (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Η εισβολή του Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Πρωινό

«Τόση τηλεθέαση έχεις και δεν έχεις καταφέρει να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο;», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μπαίνοντας στο στούντιο, με τον Γιώργο Λιάγκα να τον ρωτά για τον σκύλο που είχε στην αγκαλιά του, με τον οποίο αποχαιρέτησε τον Tyler McBeth στο αεροδρόμιο χθες 14/3 (δείτε εδώ τα τρυφερά τους στιγμιότυπα): «Είδες ότι έχω ανθρώπους παντού που σε παρακολουθούνε και μου έστειλαν φωτογραφίες;».

«Έχεις κάτι κοινό με τον Μητσοτάκη», του απάντησε εκείνος όλο νόημα και ο παρουσιαστής ξέσπασε σε γέλια, επισημαίνοντας: «Έχεις έρθει να τρολάρεις το πολιτικό σύστημα, έχω την αίσθηση».

«Έχω ακούσει ότι μεταχειρίζεσαι τους εργαζόμενους σαν να είστε σε στρατόπεδο», δήλωσε έπειτα ο πρόεδρος του κόμματος. «Πιο δημοκράτης από εμένα δεν υπάρχει. Είμαι αριστερός. Κεντροαριστερός, όχι ΣΥΡΙΖΑ», του απάντησε εκείνος και τότε προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ που ενσάρκωσε έναν οδηγό αστακο-κάραβου στην ταινία «Η τέλεια καταιγίδα».

«Ποιος είναι πιο ωραίος; Εσύ ή ο Τζορτζ Κλούνεϊ;», ρώτησε έπειτα ο παρουσιαστής, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;» και οι δυο τους συνέχισαν να κάνουν πλάκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Λιάγκας για Στέφανο Κασσελάκη: «Ήταν θαλαμοφύλακας και μαθαίνω ότι τον έστειλαν για αγγαρεία στα...»

Θάνος Πλεύρης: «Ήταν μία ατυχία για τον ελληνικό στρατό να τον ανεχτεί...» - Εξαπέλυσε τα "πυρά" του για την απόφαση του Κασσελάκη να παρουσιαστεί

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην τελευταία του συνέντευξη πριν μπει στρατό: «Η “Καλλιόπη” να αλλάξει όνομα, να λέγεται “Κούλης”»

Γιώργος Λιάγκας - Ξέσπασε για τα σιχαμερά σχόλια που δέχτηκε - «Δεν το γύρισα στα 53 μου! Το λέτε σε έναν άνθρωπο πατέρα 2 παιδιών;»

Στέφανος Κασσελάκης: «Έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή...» - Η πρώτη ανάρτησή του ως φαντάρος

Στέφανος Κασσελάκης: Συγκινημένος ο πατέρας του τον συνόδευσε στο στρατόπεδο - Τι ξέχασε να πάρει μαζί του και τι ζήτησε

Στέφανος Κασσελάκης: Σάλος στο καρναβάλι της Κέρκυρας - Έκαψαν καρικατούρα του φορώντας της γυναικείο εσώρουχο

Στέφανος Κασσελάκης: «Αυτά είναι λίγο παρατραβηγμένα! Σας ορκίζομαι στο φως μου...» - Η διαφωνία του θείου του για τον γάμο με τον Tyler McBeth