Fay's Time - Ηχηρές απουσίες από το πλατό: «Είχα ένα δύσκολο βράδυ!» - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fay's Time - Ηχηρές απουσίες από το πλατό: «Είχα ένα δύσκολο βράδυ!» - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαρτίου, καλωσόρισε τους τηλεθεατές της στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Fay's Time, με περίεργη διάθεση. «Μας ματιάσανε», της φώναζαν οι συνεργάτες της στο πλατό και τότε η ίδια πήρε τον λόγο για να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Δύο από τους συναδέλφους της, οι άντρες της ομάδας συγκεκριμένα, ο Άγγελος Βουράκης (δείτε εδώ τι δήλωσε για την συνεργασία τους) και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, απουσίαζαν, ο ένας για καλό λόγο και ο δεύτερος για το αντίθετο, ενώ ούτε η ίδια αισθανόταν πολύ καλά, χωρίς βέβαια να θέλει να πει πολλά γι' αυτό.

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για τις δύο απουσίες από το Fay's Time

«Δε μπορώ να σας λέω... Είναι το ένα μετά το άλλο. Ο Άγγελος απουσιάζει για καλό λόγο. Κουμπάρος στην Ιταλία, μας το είχε πει το παιδί πριν έναν μήνα. Ο Λάμπρος κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής σήμερα δεν αισθανόταν καλά, είχε κάποιες ανακατωσούρες. Μην πούμε περισσότερες λεπτομέρειες... Έτρεξε στο σπίτι του στο Λαγονήσι. Είναι εκεί και γι' αυτό ο Νίκος Παρτσώλης είναι μαζί μας. Εγώ πάλι είχα ένα δύσκολο βράδυ, αλλά είμαι εδώ, γιατί είστε εσείς εκεί. Αν κάτι συμβεί, άνθρωποι είμαστε. Σε προειδοποιώ, αν αρχίζω να φεύγω, Φώτη μου, μη με δείχνεις. Δείξε κάτι άλλο, το φυτό πίσω...»

Η αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την συνεργασία τους

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει δική του εκπομπή μαζί με την πρώην σύντροφό του, και παρτενέρ στο ραδιόφωνο Έλενα Κώνστα, καθώς και για το ενδεχόμενο να αλλάξει κανάλι η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της.

Ο δημοσιογράφος είπε αρχικά για το πρώτο σκέλος των ερωτήσεων ότι: «Μας είχαν ψιθυρίσει πιο παλιά να κάνουμε κάτι με την Έλενα στην τηλεόραση, αλλά έμεινε μόνο σαν ιδέα. Αυτό πραγματικά το ακούω πρώτη φορά τώρα. “Κίτρινη” εκπομπή δεν θα έκανα, θα προσπαθούσα να βρω κάτι που δεν είναι σαν όλα τα άλλα, αν και παρθενογένεση δεν υπάρχει. Κάτι fun σίγουρα».

Στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη Φαίη Σκορδά λέγοντας: «Αυτό με τη Φαίη ακούγεται πέρυσι, πρόπερσι... Κάθε χρόνο, η δόλια η Φαίη ακούει για την αλλαγή της ώρας. Ελπίζω να μην επηρεάζεται και από όσο τη ζω δεν επηρεάζεται. Μόνο η ίδια ξέρει τι θα κάνει».

Και συμπλήρωσε: «Με τη Φαίη φέτος έχω έρθει πολύ κοντά, την έχω εκτιμήσει πολύ και την ευχαριστώ γιατί μου δίνει χώρο και μου φέρεται πολύ ωραία. Θα την ακολουθούσα, εδώ, απέναντι, παραπέρα... Ποιος το ξέρει, είναι ακόμα πολύ νωρίς».

Δείτε επίσης: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας "κατακεραύνωσε" τον Δημήτρη Παπανώτα: «Μάλλον ζηλεύει που δεν είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής...»

«Με τον Δημήτρη Παπανώτα θα συνεργαζόμουν, δεν είναι από αυτούς που θα έβαζα κόκκινη γραμμή, έχει το ενδιαφέρον του. Με την Ελένη Τσολάκη εννοείται θα συνεργαζόμουν, επίσης και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που μου είναι πολύ συμπαθής», δήλωσε στη συνέχεια.

Κλείνοντας ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για την επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον «Όμορφο Κόσμο». «Τρελαίνομαι με τον Γρηγόρη, και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Περιμένω να δω τι θα σκεφτεί και πώς θα κάνει τη νέα του εκπομπή», είπε μεταξύ άλλων.