Νίκος Πολυδερόπουλος: Ευχάριστη είδηση μετά την απώλεια του αδερφού του - Το επόμενο βήμα του

Θα επιστρέψει στην τηλεόραση, αλλά πού;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος πριν από μερικούς μήνες έχασε τον αδερφό του και έκτοτε βυθίστηκε στο πένθος, όπως και όλη η οικογένειά του (δείτε εδώ τι συνέβη). Παρόλα αυτά, δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται στο θέατρο στην παράσταση στην οποία συμμετείχε.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου, μάλιστα, μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει και τηλεοπτικά, μέσα από μία ολοκαίνουρια σειρά που θα προβληθεί στο κανάλι του OPEN.

Η τηελοπτική επιστροφή του Νίκου Πολυδερόπουλου μετά τον θάνατο του αδερφού του

«Θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Σταύρου Ποταμάρη. Από το OPEN θα επιστρέψει, με προσωρινό τίτλο "Το ψέμα". Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Μαζί με τον Νίκο Πολυδερόπουλο θα δούμε και την Κατερίνα Γερονικολού, αλλά και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, σε μία ιστορία που έχει να κάνει με ένα ζευγάρι που χωρίζει με έναν πολύ δύσκολο τρόπο, έχουν και ένα παιδί, στο οποίο ο πατέρας δεν λέει την αλήθεια, δηλαδή λέει ψέματα ότι η μητέρα του έχει φύγει ταξίδι και θα επιστρέψει.

Όταν κάποια στιγμή το παιδί μεγαλώνει μετά από χρόνια, γνωρίζει μια συνεργάτιδα του πατέρα του που παρουσιάζεται ως μητέρα του και εκεί τα πράγματα παίρνουν μία άλλη τροπή», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος που έκανε το ρεπορτάζ και τότε η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και επισήμανε πόσο καλό παιδί είναι ο ηθοποιός, τονίζοντας: «Είναι δίπλα στους γονείς του με όλα αυτά που συμβαίνουν... Άστα τώρα».

Δείτε επίσης: Τι συνέβη στο Άγιο Όρος με τον πατέρα του μετά τον χαμό του αδερφού του - Συντετριμμένοι και οι δύο