Ναταλία Γερμανού: «4 φύγανε για το Στρασβούργο 3 γύρισαν...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση για τα μέλη του Καλύτερα δε γίνεται

Τι συνέβη με τους συνεργάτες της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «4 φύγανε για το Στρασβούργο 3 γύρισαν...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση για τα μέλη του Καλύτερα δε γίνεται

Με απουσίες ξεκίνησε σήμερα, Σάββατο 16/3 το Καλύτερα δε γίνεται με την παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού να ανακοινώνει στον αέρα του Alpha, πως ένας εκ των συνεργατών της στο πάνελ δε μπορούσε να παρευρεθεί.

Για λόγους υγείας λοιπόν, εκτός πλατό ήταν η Εβελίνα Νικόλιζα με την παρουσιάστρια και τους συναδέλφους της να της στέλνουν περαστικά, μιας και η ίδια τους παρακολουθούσε την εκπομπή από τον καναπέ του σπιτιού της.

Οι εποχιακές ιώσεις φαίνεται, πως ταλαιπωρούν πλήθος κόσμου αυτήν την περίοδο, καθώς για αντίστοιχους με την Νικόλιζα λόγους, γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ακύρωσε την Παρασκευή 15/3 τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του.

Η απουσία από το πάνελ του Καλύτερα δε γίνεται το Σάββατο 16/3

«Καλώς σας μεσημέρι αγαπημένοι μας τηλεθεατές, καλώς ορίσατε στον προορισμό σας, καλώς ήρθατε στο Καλύτερα δε γίνεται. Κοιτάξτε τώρα να δείτε, τέσσερις φύγανε για το Στρασβούργο τρεις γύρισαν. Το Εβελινάκι μας βλέπει από το σπίτι είναι κρυωμένη. Έχει βήχα και βήχει πολύ και όχι τον απλό, τον παραγωγικό. Φιλιά, σε αγαπάμε, στέλνουμε την αγάπη μας, περαστικά και σε περιμένουμε αύριο με το καλό, να είσαι καλύτερα, να μας έρθεις», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι η Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα Νικόλιζα τον Ιούνιο του 2023 βρέθηκε με φίλους της στο νησί της Κέρκυρας, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγινε γνωστό, πως είχε ένα ατύχημα στο πόδι της.

Να θυμίσουμε, πως η ίδια πριν από ημέρες είχε βρεθεί ξανά σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα, καθώς έπρεπε να χειρουργηθεί (δείτε εδώ το λόγο) με την ίδια να αναρρώνει πολύ σύντομα, επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις της.

Αυτό που της συνέβη αυτή της φορά όμως, θα μπορούσε να έχει άσχημη κατάληξη, καθώς όπως ανέφερε αυτοκίνητο της πάτησε το πόδι της με αποτέλεσμα να πάει εκτάκτως σε νοσοκομείο του νησιού.

Νικόλιζα