Μαρία Ιωαννίδου: «Πήγαινε στα δικαστήρια να τα βρεις! Τι μας ζαλίζεις;» - Το αιχμηρό σχόλιό της για Μακρή και Βέλλη

«Δεν είναι να κάνουμε μεταξύ μας δικαστήρια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μαρία Ιωαννίδου: «Πήγαινε στα δικαστήρια να τα βρεις! Τι μας ζαλίζεις;» - Το αιχμηρό σχόλιό της για Μακρή και Βέλλη

Το δικό της σχόλιο σχετικά τον σάλο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Άρη Μακρή και στον Άννα Μαρία Βέλλη, έκανε η Μαρία Ιωαννίδου, το πρωί του Σαββάτου 16/3, μέσα από την εκπομπή Γειά σου. Η γνωστή ηθοποιός είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τραγουδιστή και εξέφρασε την δική της άποψη για εκείνον για όλα όσα ακούγονται.

Υπενθυμίζουμε ότι η Youtuber πριν από μερικές ημέρες βγήκε δημόσια και κατήγγειλε πως πρώην σύντροφος της την κακοποιούσε σωματικά βγάζοντας στην δημοσιότητα φωτογραφίες. Πολλοί λοιπόν θεωρούν πως ο κακοποιητής είναι ο Άρης Μακρής. Την περασμένη Τρίτη 12/3 ο Άρης Μακρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου για πρώτη φορά μίλησε εντελώς ανοιχτά για το σάλο που έχει δημιουργηθεί (δείτε εδώ την συνέντευξή του).

Το σχόλιο της Μαρίας Ιωαννίδου για Άρη Μακρή και Άννα Μαρία Βέλλη

«Εγώ, όσο τον έζησα στις πρόβες, ήσυχος ήτανε, δε δημιουργούσε προβλήματα, έχω να πω τα καλύτερα. Ήταν ήσυχος και πραγματικά τον συμπαθώ. Όλη αυτή η φασαρία που γίνεται γύρω από αυτό το θέμα μου έκανε εντύπωση. Λέω, "τι γίνεται με τον Μακρή, αφού είναι ένα καλό, ήσυχο παιδί" Το θεώρησα άδικο επειδή τον ήξερα.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μακαλιάς: «Είπαμε πολλά που δεν μπορώ να τα πω! Το περνάει δύσκολα...» - Η αποκάλυψη για τον Άρη Μακρή μετά τον σάλο για τον κακοποιητή της Άννα Μαρίας Βέλλη

Κανείς δε ξέρει στις κρεβατοκάμερες, πίσω από τις κλειστές πόρτες, τι γίνεται. Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί δεν είχα αυτή την εντύπωση που έβγαζαν τα κανάλια και ουρλιάζουν και φωνάζουν. Το ψάχνουν πολύ το θέμα γιατί είναι ένας νέος ηθοποιός. Είναι κρίμα. Εμένα προσωπικά, εφόσον με ρωτάτε, έχω την καλύτερη εντύπωση και μου έκανε και εντύπωση όλη αυτή η φασαρία.

Ας ισορροπήσουμε λιγάκι τα πράγματα, τώρα μπήκε το metoo στη μέση, μπήκανε διάφορα, αδικούμε ανθρώπους. Να πάνε στα δικαστήρια. Δεν είναι να κάνουμε μεταξύ μας δικαστήρια και να δικάζουμε τον καθένα. Πήγαινε στα δικαστήρια να τα βρεις. Τι μας ζαλίζεις;» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.