Ξεσπά ο Κώστας Τσουρός κατά της Μαρίνας Σάττι: «Είπε ότι θα μας "ξεβλαχέψει", νομίζω ότι είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό...»

«Όταν κάποιος σου λέει ότι είχες και στο χωριό σου κάτι, δεν στο λέει προσβλητικά;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την άποψή του σχετικά το πρόσφατο βίντεο της Μαρίνας Σάττι, θέλησε να εκφράσει ο Κώστας Τσουρός το πρωί του Σαββάτου 16/3 μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα. Yπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια ενός live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια ξεκίνησε έναν διάλογο με τους ακόλουθούς της για το κομμάτι.

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ανέφεραν πως ανήκει στην κατηγορία της ρεγκετόν μουσικής, με την ίδια να απαντά «Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν!» (δείτε εδώ τι άλλο είπε). Ο παρουσιαστής, λοιπόν, εξέφρασε την ενόχλησή του για την τοποθέτηση της Μαρίνας Σάττι, καθώς όπως είπε πως είναι ντροπιαστικό.

Η ενόχληση του Κώστα Τσουρού για το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι

«Δε ξέρω παιδιά. Και μόνο αυτή η έκφραση, "είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν" είναι κάπως προσβλητικό. Χιούμορ μπορεί να είναι. Αλλά, όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα σε έναν διαγωνισμό και βρίζεις αυτούς που πας να εκπροσωπήσεις… Η Μαρίνα Σάττι θα μας ξεβλαχέψει, αυτό είπε επί της ουσίας. Νομίζω ότι είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό...

Δείτε επίσης: Εύη Δρούτσα: «Είναι τελείως του...τρελού! Μια στριγκλιά» - ''Χτυπάει'' ξανά κατά του τραγουδιού της Σάττι για την Eurovision

Όταν κάποιος σου λέει ότι είχες και στο χωριό σου κάτι, δεν στο λέει προσβλητικά; Το εξήγησε γιατί προφανώς κατάλαβε πως δεν ήταν κομψό αυτό που είπε. Και ξαναλέω εκεί που πηγαίνει η Μαρίνα Σάττι εκπροσωπεί την Ελλάδα, δεν πηγαίνει ως Μαρίνα Σάττι. Λέει στους Έλληνες ότι είχατε και στο χωριό σας reggaeton. Δεν μιλάμε για το τραγούδι αυτήν τη στιγμή, αλλά για τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Μαρίνας Σάττι για το τραγούδι της στην Eurovision

Πριν από μερικές ημέρες η μητέρα της Μαρίνας Σάττι, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό Σουσου αναφέρθηκε στην επικείμενη συμμετοχή της κόρης της στην Eurovision 2024 με το ''Ζάρι'' αλλά και στα αρνητικά σχόλια, που έχουν ειπωθεί για το τραγούδι.

Η ίδια απάντησε πως δεν την ενδιαφέρουν οι κακές κριτικές και πως εκείνη είναι πολύ αισιόδοξη για την προσπάθεια της κόρης της. «Εμένα μου άρεσε το τραγούδι, είμαι αισιόδοξη. Δεν τα βλέπω τα αρνητικά σχόλια, δεν ακούω, δε με αφορούν. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, δεν μας αγγίζουν», είπε η μητέρα της Μαρίνας Σάττι.