Άλκηστις Ζιρώ - Γιώργος Λέντζας: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία μετά τις φήμες περί σχέσης

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια ανάρτηση με τον Γιώργο Λέντζα έκανε η Άλκηστις Ζιρώ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insatgram. H ηθοποιός, έχει τα γενέθλιά της και δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία, όπου την βλέπουμε να σβήνει μια εντυπωσιακή τούρτα.

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τους δυο τους να είναι ζευγάρι, ωστόσο κανένας τους δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ (δείτε εδώ τις πρώτες αμήχανες δηλώσεις της ηθοποιού, μετά τις φήμες περί σχέσης)

Η ανάρτηση της Άλκηστις Ζιρώ με τον Γιώργο Λέντζα

Η ηθοποιός ανέβασε λοιπόν, ένα Instastory, με τον Γιώργο Λέντζα, και την τούρτα της, ωστόσο επέλεξε να μην γράψει κάτι ως λεζάντα.

Δείτε επίσης: «Ήταν καταστάσεις τις οποίες τις είχα θάψει μέσα μου...» - Η εξομολόγηση της Άλκηστις Ζιρώ για τις κρίσεις πανικού

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΖΙΡΩ

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Μετά την Αλίκη, τον Σάκη και την Άννα (χωρίς επώνυμο-καταλαβαινόμαστε όλοι), εδώ και πολλά χρόνια, ψάχνουμε με το κιάλι σταρ και είδωλα... Με δεδομένο ότι μετά την καραντίνα, τα νέα πρόσωπα στον καλλιτεχνικό χώρο και στα σίριαλ εισβάλλουν μαζικά, εμείς σταθήκαμε στην Άλκηστη Ζιρώ, και στο γαλανό βλέμμα μιας πρωταγωνίστριας με star quality που αν και έχει κάνει εδώ και τρία χρόνια το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά «Ου φονεύσεις», αυτή την φορά μας εντυπωσίασε τόσο που αναρωτηθήκαμε φωναχτά: «Εσένα κορίτσι μου που σε έκρυβαν;».

Βρεθήκαμε την περασμένη Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στα Village Gold Class Cinemas@The Mall Athens, στην avant premiere του ΑΝΤ1 για την νέα δραματική σειρά «Μετά την Φωτιά» (αξίζει να την δεις!) και ξεχωρίσαμε πολλά ταλέντα, όμως η Άλκηστις Ζιρώ έχει επάνω της λίγη παραπάνω χρυσόσκονη...

Ελπίδα Νικολάου Ντόρα Μακρυγιάννη Άλκηστις Ζιρώ

Δεν είναι τυχαίο που το παρουσιαστικό της αποπνέει γαλλική φινέτσα και ας μην έχει πατήσει το πόδι της στην Γαλλία και ας μην μιλάει γρι γαλλικά. Η Άλκηστις είναι δισέγγονη ενός Γάλλου που παντρεύτηκε Ελληνίδα και εγγονή του Έλληνα συγγραφέα Γκυ Ζιρώ, μεγάλου θεατράνθρωπου που έγραφε και μεταγλώττιζε παραμύθια. Με αυτά την κοίμιζε η γιαγιά της, παίζοντας μαζί της θεατρικά παιχνίδια και μπολιάζοντάς την με το μικρόβιο της υποκριτικής. Κάπως έτσι μπήκε στην ζωή της το δράμα και η κωμωδία που ολοκληρώθηκε με την φοίτησή της στην Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Κάρολου Κουν από όπου και αποφοίτησε το 2018.

Δυναμικό θηλυκό, ατίθασο, ανεξάρτητο, πάνω από όλα όμως μια εντυπωσιακή γυναίκα που σε κερδίζει με την ομορφιά της, και το sex appeal της. Λατρεύεις τα κοντινά πλάνα της στη σειρά, εστιάζεις στην αψεγάδιαστη ομορφιά της ακόμα και όταν εκείνη δεν λέει ατάκα. Το οξύμωρο της υπόθεσης; Η ίδια επιμένει ότι η εσωτερική ομορφιά είναι εκείνη που καθορίζει τους ανθρώπους ενώ έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι η εξωτερική της εμφάνιση έχει σταθεί εμπόδιο σε ρόλο και δηλώνει έτοιμη να τσαλακωθεί... Η μούσα του Φοίβου Δεληβοριά στα «Νούμερα» στην ΕΡΤ1 καθοδηγείται τις περισσότερες φορές από την καρδιά της παρά από το μυαλό της, παίζει μπάσκετ, βόλεϊ και ποδόσφαιρο, χόκεϊ επί χόρτου, κάνει μπαλέτο και χορό και δεν διστάζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.