Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη κοινή τους ανάρτηση μετά την περιπέτεια με την υγεία του ηθοποιού

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη, μετά την περιπέτεια με την υγεία του, δημοσίευσε, σήμερα Δευτέρα 18/3 η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς ο αγαπημένος της ξεπέρασε τον κίνδυνο και βρίσκεται ξανά κοντά της.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς υπέστη δύο εμφράγματα. Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του με την αγωνία της να φτάνει στα ύψη.

Ο ίδιος είχε κάνει μια ανάρτηση όπου ενημέρωνε το κοινό του για όλα όσα συνέβησαν ενώ από την πλευρά της η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί και εκείνη με τους ακολούθους της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του συντρόφου της (δείτε εδώ).

Η πρώτη κοινή ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Σήμερα, λοιπόν, Καθαρή Δευτέρα, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία, όπου ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της, και εύχεται στους ακολούθους της "Καλή Σαρακοστη".

Η αποκάλυψή της στο πλατό του J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε την τραγουδίστρια το βράδυ της Κυριακής (9/3) στο J2US και της ευχήθηκε τα καλύτερα μετά την περιπέτεια που πέρασε μέσα στην εβδομάδα μαζί με τον σύντροφό της.

«Καλώς ήλθες, σε αγαπάμε πάρα πολύ και ευχόμαστε περαστικά στον Βασίλη. Εύχομαι να έχουν περάσει τα δύσκολα και να ξεκινήσει αυτή η νέα εβδομάδα που έρχεται καλύτερα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στη Δέσποινα Βανδή η οποία του απάντησε λακωνικά: «Τα δύσκολα πέρασαν. Η εβδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει καλύτερα. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά».