Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία με τον Γρηγόρη Μόργκαν - Η απίστευτη θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου

Δείτε την ανάρτησή τους

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ένα ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία έκαναν σήμερα Καθαρή Δευτέρα 18/3 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, σύμφωνα με τις αναρτήσεις τους στα social media. Οι δυο τους, παρά τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, κρατούσαν για αρκετό καιρό, χαμηλό προφίλ χωρίς να επιβεβαιώσουν κάτι επίσημα.

Πριν από μερικό διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επιβεβαίωσε έμμεσα για πρώτη φορά, την σχέση τους, μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού, όπου βρέθηκε καλεσμένη. Λίγο αργότερα, είδαν το φως της δημοσιότητας, στιγμιότυπα με την πρώτη τους κοινή εμφάνιση (δείτε εδώ).

Η κοινή τους ανάρτηση από την Πορτογαλία

Έτσι λοιπόν σήμερα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν έκαναν μία κοινή δημοσίευση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, με τη θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους στην Πορτογαλία.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ -ΒΑΛΑΒΑΝΗ - ΜΟΡΓΚΑΝ

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν

H Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου.

«Τι ωραία τούρτα ήταν αυτή στον "κολλητό"; Πειράζω την Ευρυδίκη συνέχεια και λέω τον Γρηγόρη "κολλητό". Ε τώρα θα το αποκαλύψω, αφού είδαμε και το story. Καλά δεν θα αποκαλύψω τίποτα τρελό. Στα γενέθλιά μου, λοιπόν, τον Νοέμβρη, ήρθαν και νομίζω ότι ήταν από τις πρώτες τους κοινές εξόδους με κόσμο. Προφανώς και ήξεραν ότι όλο αυτό είναι προστατευμένο και όντως ποτέ δεν μαθεύτηκε ή δεν βγήκε κάτι προς τα έξω από τη στιγμή που πρόσεχαν κι εκείνοι.

Οπότε με το που έρχεται η Ευρυδίκη, μου λέει "ήρθα με τον Γρηγόρη". Της λέω "μην αγχώνεσαι, περάστε υπέροχα, να είναι ο άνθρωπος άνετος". Και πηγαίνω και του λέω "άκου, κολλητέ, θα περάσεις πολύ ωραία εδώ". Για να τον "λύσω" λίγο. Οπότε από τότε πηγαίνω και τη ρωτάω "Ευρυδίκη, τι κάνει ο κολλητός;"», είπε γελώντας και επειδή τότε ξεκίνησαν οι ερωτήσεις στο πλατό για εκείνον, η παρουσιάστρια επισήμανε:

«Για να μην του ταράξουμε όμως την ψυχική υγεία, ούτε αυτουνού ούτε της Ευρυδίκης, ας αλλάξουμε θέμα. Χρόνια πολλά να του ευχηθούμε και να προσέχει αυτό το "θαύμα"».

Δανάη Μπάρκα Γρηγόρης Μόργκαν