Άντζελα Δημητρίου: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ξαφνικά από το J2US - «Ο Νίκος Κοκλώνης δεν το γνώριζε ούτε ο...»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ξαφνικά από το J2US - «Ο Νίκος Κοκλώνης δεν το γνώριζε ούτε ο...»

Η Άντζελα Δημητρίου, το Σάββατο 16 Μαρτίου, ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση από το Just The 2 of Us (δείτε εδώ το βίντεο), ξαφνιάζοντας τους τηλεθεατές του show, αλλά και τους θαυμαστές της που παρακολουθούν τον μουσικό διαγωνισμό μόνο και μόνο για να την ακούσουν να τραγουδάει.

Η ίδια δεν θέλησε να αναφέρει αναλυτικά ποιοι ακριβώς ήταν οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, η ίδια περνάει αρκετά δύσκολα τους τελευταίους μήνες και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει και στις απαιτήσεις του J2US, γεγονός που επηρέαζε και το ταίρι της σε αυτό, Στέλιο Δρουμαλιά.

Όλο το παρασκήνιο για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το J2US

«Τον τελευταίο καιρό ξέρουμε όλοι ότι έχει περάσει πάρα πολλά. Πρώτα με την κόρη και τον γαμπρό και μετά ήρθε αυτό με τη μητέρα της. Όταν επέστρεψε στο J2US είναι αυτό που λίγο δεν έχεις ακόμη συνειδητοποιήσει τι ακριβώς γίνεται. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Είναι πολύ δύσκολα. Μου μετέφεραν ότι δεν είχε πια τη δύναμη να πηγαίνει ούτε στις πρόβες, πράγμα που ήταν και λίγο άδικο για τον Στέλιο Δρουμαλιά...», επισήμανε ο Νίκος Γεωργιάδης, με την Ελένη Τσολάκη να τονίζει πως δεν πρόλαβε να πενθήσει την μαμά της, αφού μία μέρα μετά την κηδεία επέστρεψε στη σκηνή.

«Η παραγωγή είχε προλάβει να ενημερωθεί, οι άνθρωποι που ήταν πάνω στη σκηνή όμως δεν είχαν ενημερωθεί. Κανείς τους! Ούτε ο Νίκος Κοκλώνης. Δεν περίμενε ότι θα γίνει έτσι, νόμιζε ότι θα την πείσουν. Ούτε ο Δρουμαλιάς το γνώριζε, έπαθε σοκ», εξήγησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: «Έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω...» - Οι πρώτες εξομολογητικές δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για την οικειοθελή αποχώρηση από το J2US