J2US highlights 16/3: Αποχώρησε ξαφνικά οικειοθελώς η Άντζελα Δημητρίου, η ανακοίνωση για τον Ξανθόπουλο και η ανατροπή με την αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US highlights 16/3: Αποχώρησε ξαφνικά οικειοθελώς η Άντζελα Δημητρίου, η ανακοίνωση για τον Ξανθόπουλο και η ανατροπή με την αποχώρηση

Το βράδυ του Σαββάτου 16/3 προβλήθηκε το νέο επεισόδιο για το Just the 2 of us με τις ανατρεπτικές ανακοινώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Αρχικά έγινε γνωστό το μέλλον του Γιάννη Ξανθόπουλου στο shos (δείτε εδώ περισσότερα), καθώς στη συνέχεια η Άντζελα Δημητρίου ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση.

Τα highlights για το επεισόδιο του Just the 2 of us του Σαββάτου 16/3

Η απίστευτη εμφάνιση της Βίκυς Σταυροπούλου

Με ευτράπελα ξεκίνησε μια ακόμη εκπομπή του μουσικού show Just the 2 of us. Αμέσως μετά την φαντασμαγορική έναρξη η οποία απόψε ήταν σε κλίμα, καρναβαλιού, εμφανίστηκε η Βίκυ Σταυροπούλου στο πλατό, με μία ανατρεπτική εμφάνιση.

Η αγαπημένη ηθοποιός, εμφανίστηκε με τα ρόλεϊ στα μαλλιά, αφού όπως είπε δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί σκορπώντας άφθονο γέλιο στο πλατό. Ωστόσο, όπως πάντα ακομπλεξάριστη κάθισε κανονικά στην θέση της. «Δεν πρόλαβα είχα ένα ατύχημα...», είπε η ηθοποιός.

Η ανακοίνωση του Κοκλώνη για τον Γιάννη Ξανθόπουλο και την Δώρα Παντέλη

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι ένα ζευγάρι δεν θα συμμετέχει σήμερα στον διαγωνισμό Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Ξανθόπουλο και την Δώρα Παντέλη. Υπενθυμίζουμε ότι μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και είχε ως αποτέλεσμα ένα παιδί 19 ετών να χάσει τη ζωή του (δείτε πως έγινε), ο τραγουδιστής είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και βρίσκεται απομονωμένος ενώ τον παρακολουθεί και ψυχολόγος.

«Τώρα ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και απόψε θέλω να σας πω ότι διαγωνίζονται 15 ζευγάρια, καθώς η Δώρα Παντέλη και ο Γιάννης Ξανθόπουλος δεν θα είναι σήμερα μαζί μας», είπε ο Νίκος Κοκλώνης χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Η οικειοθελής αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου

Μια τεράστια ανατροπή είχε το 16/3 επεισόδιο του Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το show αφήνοντας άφωνους τους κριτές και τον Νίκο Κοκλώνη. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες έφυγε από την ζωή η μητέρα της τραγουδίστριας (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια στο πλατό).

«Σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα, αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσφέρετε. Πρέπει να ηρεμήσω να ξεκουραστώ. Εδώ είμαστε, θα ξανάρθω. Μη στεναχωριέστε»

«Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πάρα πολύ! Σας εύχομαι καλή Σαρακοστή. Ο Νίκος έχει μάθει μέσα από την καρδιά του να χαρίζει αγάπη, γέλιο και τραγούδι» είπε συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου.

Τι συνέβη με την αποχώρηση

Λόγω όλων των παραπάνω εξελίξεων, της αποχώρησης της Δημητρίου και όσα συνέβησαν με τον Ξανθόπουλο αποφασίστηκε το Σάββατο 16/3 να μην αποχωρήσει κανένα ζευγάρι.