Δανάη Μιχαλάκη: Η τρυφερή φωτογραφία που τράβηξε τον Γιώργο Παπαγεωργίου με την κόρη τους δίπλα στην θάλασσα

Θα "λιώσετε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Δανάη Μιχαλάκη, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου (δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους), με την λίγων μηνών κορούλα τους. Έγιναν γονείς τον περασμένο Νοέμβρη και από τότε βλέποντας το μωράκι τους το χαμόγελο ζωγραφίζεται αυτόματα στα χείλη τους.

Όταν λοιπόν έχουν ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, λατρεύουν να κάνουν διάφορες μίνι εξορμήσεις με την μπέμπα τους και να απολαύσουν ποιοτικό χρόνο σαν οικογένεια.

Η φωτογραφία του Παπαγεωργίου με την κόρη του δίπλα στη θάλασσα

Σήμερα Τρίτη 19/3, η Δανάη Μιχαλάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τις τρυφερές στιγμές που είχε ο σύζυγός της με την κόρη τους, όπου αγνάντευαν την θάλασσα.

Δείτε εδώ το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στην κόρη του!


Η εξομολόγησή της Δανάης Μιχαλάκη για την μητρότητα

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες, βρέθηκε η Δανάη Μιχαλάκη, την Κυριακή 3/3 όπου μίλησε για την μητρότητα, αφού πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

«Από επαγγέλματα έχω κάνει τα πάντα! Από το να μοιράζω φυλλάδια στη λαϊκή μέχρι να δουλεύω σε ταβέρνα και σε ψητοπωλείο και σε καφέ. Για ένα κρεοπωλείο μοίραζα φυλλάδια στη λαϊκή και το θυμάμαι σαν χθες. Ότι μπορούσα να κάνω, το έκανα».

«Στο ψητοπωλείο εργάστηκα σαν σερβιτόρα, στο τηλέφωνο, στη λάντζα… τα πάντα! Ό,τι θες, έχω κάνει! Ήμουν ηθοποιός αλλά δεν είχα κάνει κάτι μέχρι τότε. Μετά από μήνες πήγα να δω μια παράσταση, τον "Αρίστο" όπου με είχε καλέσει ο Γιώργος, μήνες μετά τη Σύρο και εκεί έγινε το τζιζ» ανέφερε η ηθοποιός.

«Ρωτούσα συνέχεια ό,τι μαμά είχα στο περιβάλλον μου. Η κόρη μου είναι σχεδόν τριών μηνών. Όπως έχω πει είναι κάτι πολύ απερίγραπτο, είμαι πολύ ερωτευμένη, είναι κάτι που ήθελα πολύ. Άλλαξε η ζωή μου προς το καλό! Τι ωραίος που είναι αυτός ο καινούργιος κόσμος. Όταν έχεις τόση ευτυχία, δεν φαίνεται η κούραση. Το πρώτο βράδυ ήταν “δύσκολο” γιατί κοιτούσα κάθε ένα λεπτό αν αναπνέει. Εκεί σου σκάει ότι “οκ, τώρα ξεκινάει”. Πήρα αυτή την κρυάδα αλλά την επόμενη ημέρα το πρωί ήμουν εντάξει. Κάπως της είπα έλα να γνωριστούμε να σε μάθω και να με μάθεις.

Το πιστεύω ότι υπάρχει μια μικρή επικοινωνία μεταξύ μας. Ο Γιώργος ενώ είναι γενικά στη ζωή πιο αγχώδης, μια χαρά ήταν. Είμαστε και οι δύο πολύ χαλαροί και ψύχραιμοι γιατί νιώθω ότι αυτό θέλει και εμείς λειτουργούμε καλύτερα έτσι. Δεν κοιμόμαστε πάρα πολύ αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό! Στην οικογένειά μου μαζευτήκαμε όλοι μαζί και τους ανακοινώσαμε όσο βγάζαμε φωτογραφία».

«Δεν ήμουν έγκυος όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την Παραλία. Ήταν συγκινητικό που έπαιξα με τον μπαμπά μου. Ήμασταν και οι δυο… Δεν ήμασταν Υπατία και Νικήτας αλλά Δανάη και Γιώργος. Κόρη και μπαμπάς που κάνουν μια σκηνή! Με την Γιούλικα ήμασταν ταυτόχρονα και οι δύο έγκυες και δεν το ήξερα, μου το είπε σε μια φωτογράφιση. Της έλεγα ότι σεναριακά θα είναι έγκυος η Υπατία γιατί είμαι και εγώ και με πήρε στην ακρούλα και μου είπε ότι είναι κι αυτή! Δηλαδή δύο βδομάδες έχουμε σχεδόν διαφορά. Έκανα γυρίσματα μέχρι τον 8ο μήνα. Είχα μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη».