Ελένη: «Δεν είναι λίγο γυφτιά;», «Αίσχος!» - Άναυδη η Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την προσωπική του ζωή

Η εξομολόγηση για τη μεγαλύτερη σχέση του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη: «Δεν είναι λίγο γυφτιά;», «Αίσχος!» - Άναυδη η Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την προσωπική του ζωή

Το μεσημέρι της Τρίτης 19 Μαρτίου, η εκπομπή του MEGA, Ελένη, βγήκε κανονικά στον αέρα μετά το τριήμερο της αποκριάς και ξεκίνησε μία συζήτηση με αφορμή τον τσακωμό της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα και τα unfollow που έπεσαν για λίγη ώρα (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τότε βρήκε την αφορμή να αποκαλύψει μία δική του αντίστοιχη περίπτωση, προκαλώντας τρομερό γέλιο στις συνεργάτιδές του στο πλατό, με την Ελένη Μενεγάκη να μη πιστεύει στα αυτιά της, απολαμβάνοντας παράλληλα τις κρυφές αυτές πτυχές της ζωής του παρουσιαστή.

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την προσωπική του ζωή

«Όταν ήμουν πιο νεαρός, στη μεγαλύτερή μου σχέση, που ήταν μόλις είχαν βγει τα κινητά, της είχα πάρει ένα κινητό με σύνδεση στο όνομά μου. Και τα 700 ευρώ του Mad, τα έδινα… Και όταν τσακωνόμασταν - γιατί εγώ έτσι είμαι - έπαιρνα τηλέφωνο την εταιρεία και της έκοβα τη σύνδεση», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, με τη Νάνσυ Νικολαϊδου να αναφωνεί: «Α καλά... Δεν είναι λίγο γυφτιά;», ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δήλωσε: «Αίσχος!».

Εκείνος παρόλα αυτά, συνέχισε: «Το βλέμμα της το πρωί που ξύπναγε ήταν ανεκτίμητο! Και πως τελειώνει η ιστορία... Την τρίτη φορά πια που ήταν να χωρίσουμε, παίρνω τηλέφωνο και μου λένε "δεν χρειάζεται να κόψετε τη σύνδεση, μπορείτε να κάνετε φραγή"» και όταν του είπαν πως είναι εκδικητικός, επισήμανε: «Μου αρέσουν εμένα αυτά», με την παρουσιάστρια να του λέει γελώντας: «Εμένα μου αρέσει που τα μαθαίνω».

Δείτε επίσης: Με φριχτούς πόνους στον αέρα του MEGA η Ελένη Μενεγάκη - «Ο γιατρός με περιμένει»