Μαριάντα Πιερίδη - Οι νέες δηλώσεις για τον σύντροφό της: «Φτύστε μας, είναι προξενιό! Το παιδί μου...»

Οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη - Οι νέες δηλώσεις για τον σύντροφό της: «Φτύστε μας, είναι προξενιό! Το παιδί μου...»

Την Μαριάντα Πιερίδη συνάντησαν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών σε βραδινή έξοδο της χθες 19/3. Οι δημοσιογράφοι λοιπόν μεταξύ άλλων, την ρώτησαν για το νέο σύντροφό της. Μετά το χωρισμό από τον σύζυγό της, έχει βρει και πάλι τον έρωτα.

Η σχέση τους έγινε γνωστό μετά από βίντεο που διέρρευσε και την έδειχνε με τον αγαπημένο της σε τρυφερά τετ α τετ σε βόλτα τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Οι δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για τον σύντροφό της

«Η Πηγή θα κάνει κάτι στο Open που της ταιριάζει πολύ. Θα είναι με την Έλενα Γκρέκου», ανέφερε αρχικά για την εκπομπή στο OPEN που ήταν να παρουσιάσει η ίδια αλλά τελικά οι συζητήσεις τους "ναυάγησαν".

Στην συνέχεια σχετικά με τον σύντροφό της, ανέφερε πως: «Δεν μπορώ να σας πω αν συνοδεύομαι από τον σύντροφό μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Φτύστε μας. Να δούμε αν θα δέσει το γλυκό. Είναι προξενιό από τον κύριο Τζώνη Καλημέρη. Το παιδί ξέρει όσα χρειάζεται να ξέρει για τη νέα μου σχέση. Δεν είμαι επιφυλακτική για να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα».

«Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου με τον πρώην σύζυγό μου», συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε «Ο σύντροφός μου είναι εκείνος μπαμπάς και το Πάσχα θα δούμε αν θα πάμε κάπου όλοι μαζί».

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το σύντροφό της Πιερίδη

«Πάμε στον νέο κύριο που έχει μπει στη ζωή της… Είναι εκτός χώρου, εργάζεται ως στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο μας. Όπως γράφτηκε στο youweekly, τους γνώρισε ο Τζώνη Καλημέρης. Είναι ένα, ενάμιση μήνα μαζί. Ο δικός μου άνθρωπος που τους είδε έξω, τους είδε με τον Τζώνη. Κυκλοφορούν μαζί, είναι μια ωραία παρέα, κάνουν εξόδους, δεν κρύβονται. Είναι μια όμορφη, νέα σχέση στο ξεκίνημά της...», είπε πει ηΣταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμπτης 7/3, μέσα από την εκπομπή Happy Day.