Ορεινή Μέλισσα: «Αν σε τσιμπήσουν πολλές μέλισσες μαζί, μπορεί να σε σκοτώσει» - Η ζωή στο βουνό, ο πατέρας του και τα χρήματα από το Tik Tok

Ο Χάρης Σταμάτης σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ορεινή Μέλισσα: «Αν σε τσιμπήσουν πολλές μέλισσες μαζί, μπορεί να σε σκοτώσει» - Η ζωή στο βουνό, ο πατέρας του και τα χρήματα από το Tik Tok

Στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου βρέθηκε ο Χάρης Σταμάτης, γνωστός σε όλους ως Ορεινή Μέλισσα, όπως ονομάζεται το προφίλ του στο Tik Tok, το οποίο μετρά χιλιάδες ακόλουθους, με τα like και τα σχόλια να πέφτουν βροχή σε κάθε του ανάρτηση.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ζώντας στο βουνό, με κάποια σκηνικά να είναι ακραία, ενώ μίλησε για την επιτυχία που σημειώνει, την αγάπη του κόσμου, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχεται, προχωρώντας σε αποκαλύψεις και για την οικογένειά του.

Δείτε επίσης: Το Ρομπότ Σοφία στο πλατό του The 2night show: «Δεν έχω καμία επιθυμία να κατακτήσω τον κόσμο»

Η συνέντευξη της "Ορεινής Μέλισσας"

Ξεκίνησε λέγοντας πως είναι μελισσοκόμος, αλλά έχει καταφέρει να βγάλει χρήματα και από τα social media, εξηγώντας πως ένα βίντεο που έχει δημιουργήσει έχει γίνει viral στο εξωτερικό και σε παγκόσμιο επίπεδο γενικότερα.

«Όλα κρέμονται από μία λεπτή γραμμή. Αν σε τσιμπήσει μία μέλισσα εντελώς κατά λάθος, μπορεί να πανικοβληθείς εκείνη τη στιγμή. Εκεί είναι που κρύβεται και το μυστικό, να μπορέσεις να το διαχειριστείς. Αν σε τσιμπήσουν όλες οι μέλισσες μαζί, μπορεί να σε σκοτώσει.

Νομίζω είναι περίπου 30.000 τσιμπήματα που μπορείς να αντέξεις ταυτόχρονα, γιατί όταν περάσει πολύ μεγάλη δόση από το δηλητήριο, η καρδιά σταματάει. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα, γιατί έχουμε την ευρωπαϊκή μέλισσα, η οποία δεν είναι τόσο επιθετική σε βαθμό που να μπορεί να σκοτώσει ανθρώπους και παραγωγικά ζώα κλπ., δεν υπάρχει τέτοια δύναμη», αποκάλυψε έπειτα. Και στη συνέχεια δήλωσε πως ο πατέρας του είναι δημόσιος υπάλληλος, αλλά δεν ήθελε να ακολουθήσει τα βήματά του.

Δείτε επίσης τη συνέντευξη της youtuber Βενετία Καμάρα: «Πέρασα κατάθλιψη! Ήμουν σε έναν λάκκο, 4 η ώρα το απόγευμα δεν είχα...»