«Μ' αγαπούσε πάρα πολύ...» - Το δώρο που έκανε ο Βασίλης Καρράς σε φίλο του και η συνάντηση στο σπίτι του λίγο πριν φύγει από τη ζωή

«Είχα τη χαρά και την τιμή να είμαι κοντά του και στις καλές και στις κακές στιγμές»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου ο Κώστας Ηλιού, ο τραγουδιστής ο οποίος σημειώνει τεράστια επιτυχία στη Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα. Ο ίδιος συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή του και τη μουσική του καριέρα, ενώ μίλησε και για την σχέση του με τον Βασίλη Καρρά.

Ήταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και είχε αναπτύξει δεσμούς με ολόκληρη την οικογένειά του, την σύζυγο και την κόρη του, ενώ λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχαν βρεθεί στο σπίτι του. Μάλιστα, του είχε κάνει και ένα δώρο που θα το κουβαλάει για πάντα.

Η ιδιαίτερη σχέση του Κώστα Ηλιού με τον Βασίλη Καρρά

«Εγώ είχα ιδιαίτερη σχέση με τον Βασίλη Καρρά, μ' αγαπούσε πάρα πολύ, οικογενειακώς με αγαπούσαν και είχα τη χαρά και την τιμή να είμαι κοντά του και στις καλές και στις κακές στιγμές. Μου είχε πει κιόλας "πιτσιρίκο, έχουμε κι ένα τραγούδι μαζί, να το κυκλοφορήσεις". Και10 μέρες πριν φύγει από τη ζωή το κυκλοφορήσαμε, είχα πάει και στο σπίτι του, το είχα δειγματίσει, και μου είπε "είναι πολύ ωραίο, ανέβασέ το να ακούει ο κόσμος ωραία πράγματα που κάναμε μαζί".

Η κιθάρα που έχω είναι ένα δώρο που μου έκανε ο Βασίλης, που μου ήταν πολύ δύσκολο να το πάρω γιατί μου λέει "έχω ένα όργανο που είναι πολύ συλλεκτικό και θέλω να στο δώσω". Του λέω "Βασίλη μου πολύ δύσκολο, δεν μπορώ να το πάρω. Δόξα τω Θεώ κιθάρες έχουμε". Και μου λέει "όχι θέλω αυτό το όργανο να το πάρεις και να το κρατήσεις"», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Βασίλης Καρράς: «Η Χριστίνα ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι του!» - Η γυναίκα που υπέμεινε για 51 χρόνια τα πάντα δίπλα του

«Του άρεσε πάρα πολύ που είμαι αυτοδίδακτος και δεν ξέρω από νότες και τέτοια. Καθόταν και με χάζευε. Πολλές φορές πηγαίναμε στούντιο και μου έλεγε "εσύ θα παίξεις". Και έτσι μου χάρισε μια κιθάρα για την οποία είμαι πολύ υπερήφανος», συμπλήρωσε έπειτα.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το μνήμα του τραγουδιστή - ''Τσακίζει'' κόκκαλα η επιγραφή στον τάφο του