George Caney: «Έχω δουλέψει με τη Σκορδά, τον Λιάγκα και την...» - Ο δημοσιογράφος που μετανάστευσε στο Βερολίνο και έγινε viral με το "Delulu" στο Tik Tok

Ποιος είναι πραγματικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
George Caney: «Έχω δουλέψει με τη Σκορδά, τον Λιάγκα και την...» - Ο δημοσιογράφος που μετανάστευσε στο Βερολίνο και έγινε viral με το

Μετά την Ορεινή Μέλισσα (δείτε εδώ τη συνέντευξή του), στο πλατό του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα της εκπομπής The 2night Show, βρέθηκε ο George Caney, ο τραγουδιστής που έγινε πασίγνωστος μετά το τραγούδι "Delulu" που έγραψε και έγινε viral στο Tik Tok.

Ο ίδιος αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του, εξηγώντας πως αρχικά εργαζόταν ως δημοσιογράφος και έχει δουλέψει με πολύ μεγάλα ονόματα, ωστόσο αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό και να ζήσει εκεί για πολλά χρόνια.

Οι δηλώσεις του George Caney

«Delulu σημαίνει ότι είσαι μεταξύ σε μια κατάσταση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Από το εξωτερικό ξεκίνησε αυτή η λέξη. Μετά ήρθε στην Ελλάδα και λέω γιατί να μην το κάνω και τραγούδι; Ξεκίνησα ως δημοσιογράφος, έχω δουλέψει με τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά πάντα τραγουδούσα. Επαγγελματικά τραγουδάω από τα 16. Πήγα να ζήσω στο Βερολίνο γιατί το show που κάνω είναι πιο extreme, είχα μια πρόταση και θεώρησα πως θα έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση εκεί. Θέλω να υπάρχει θεατρικότητα. Μου λείπουν οι άνθρωποι πίσω από την τηλεόραση», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στο κομμάτι που έγραψε, σημείωσε: «Περπατούσαμε με ένα φίλο μου στο Μοναστηράκι και άκουσα σε μια παρέα που έλεγαν "είσαι delulu, άμα υπήρχε τραγούδι θα ήταν το τραγούδι σου". Και μου είπε ο φίλος μου "γιατί δε κάνεις ένα τραγούδι για αστείο;". Πήγα στο στούντιο δε το ηχογράφησα στην αρχή όλο, έκανα μόνο ένα κομμάτι του τραγουδιού, το ανέβασα έγινε ένας χαμός. Ετοιμαζόμουν να φύγω και για το Βερολίνο, αλλά εντάξει. Στην ελληνική γλώσσα έκανε αυτό που έπρεπε. Στο Delulu επειδή την έκανα τη φωνή μου επίτηδες πιο περίεργη, νομίζουν όλοι ότι τραγουδάει γυναίκα. Κανείς δεν πιστεύει ότι το τραγουδάει αγόρι. Η κανονική μου φωνή είναι αλλιώς».

Δείτε επίσης τη συνέντευξη της youtuber Βενετία Καμάρα: «Πέρασα κατάθλιψη! Ήμουν σε έναν λάκκο, 4 η ώρα το απόγευμα δεν είχα...»