Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν έκλεισαν το τηλέφωνο και άκουγα να με θάβουν! Με πήρε πίσω και μου είπε...» - Η αμήχανη αποκάλυψη

Τι ακριβώς συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν έκλεισαν το τηλέφωνο και άκουγα να με θάβουν! Με πήρε πίσω και μου είπε...» - Η αμήχανη αποκάλυψη

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε σε πολύ γνωστό bar - restaurant στον Πειραιά το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου και εκεί τον συνάντησε η κάμερα του Happy Day, μπροστά στην οποία στάθηκε να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αποκάλυψε ένα πολύ αμήχανο σκηνικό το οποίο έχει ζήσει, όπου ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, τη στιγμή που έπρεπε η κλήση να τερματιστεί, παρέμεινε στη γραμμή και άκουγε να λένε τα χειρότερα για εκείνον.

Η αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου για το πιο αμήχανο σκηνικό που έχει ζήσει

«Δεν πέταξα χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα. Απολύτως τίποτα! Κάτι σκουπίδια πέταξα για να μην βρωμίσει το σπίτι. Ήμουν τρεις μέρες στον καναπέ, δεν κουνήθηκα καθόλου, απλά έκανα μια βουτιά στη θάλασσα», είπε αρχικά για το τριήμερο της αποκριάς.

Και έπειτα δήλωσε: «Δεν έχω ποτέ μήνυμα σε λάθος παραλήπτη, αλλά έχει συμβεί το αντίθετο. Δεν ήταν μήνυμα, απλά δεν έκλεισαν το τηλέφωνο και άκουγα να με "θάβουν". Έλεγε ότι “με πήρε πάλι αυτός ο ενοχλητικός...”. Κάποια στιγμή το έκλεισα, δεν είπα τίποτα και με πήρε πάλι πίσω και μου λέει "Έγινε κάτι; Άκουσες κάτι περίεργο;" και του είπα όχι...»

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" ο Περικλής Κονδυλάτος - «Δεν θέλω να γίνομαι βορά στον κάθε αμόρφωτο πανελίστα! Πολλοί κάνουν καριέρες ως γκέι, ως υπέρβαροι… Υπάρχουν κι άλλες ιδιότητες σε αυτή τη ζωή»

Το πιο κιτς δώρο που του έχουν κάνει

Ο Περικλής Κονδυλάτος συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή έξοδο, και μίλησε μεταξύ άλλων για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, την οποία και χαρακτήρισε «χαζή». Ο σχεδιαστής κοσμημάτων ξεκαθάρισε οριζοντίως και... καθέτως ότι δεν του αρέσουν καθόλου τα αρκουδάκια, οι καρδούλες και γενικά όλα τα δώρα που μπορεί να λάβει κάποιος εκείνη την ημέρα.

Παράλληλα αποκάλυψε πως στο παρελθόν του έχουν κάνει κι εκείνου ένα αντίστοιχο δώρο, που δεν του άρεσε καθόλου και το θεώρησε κιτς, παρόλα αυτά επειδή εκτίμησε την γλυκιά χειρονομία, το κρατάει μέχρι σήμερα -φυλαγμένο στο κουτί του.

Δείτε επίσης: Περικλής Κονδυλάτος: «Αυτά που είπα ήταν ενωτικά! Ποτέ δεν αναφέρθηκα στην κυρία Μπάρκα» - Το ξεκαθάρισμα μετά τις νέες δηλώσεις του

«Με εκνευρίζει πάρα πολύ αυτή η χαζή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν μπορώ τα αρκουδάκια, τις καρδιές, όλο αυτό το χαζό πράγμα... Τι ψευτογιορτή είναι αυτή; Γιορτάζουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι. Γενικά μου αρέσουν όλα αυτά και είμαι πολύ τρυφερός σαν άνθρωπος, αλλά μου φαίνεται πολύ κιτσάτο το να πας δώρο σε κάποιον του Αγίου Βαλεντίνου», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Και συμπλήρωσε: «Μου έχει κάνει ένας φίλος μου ένα δώρο που δεν μου άρεσε, μόλις το είδα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Δεν θα πω τι ήταν γιατί μπορεί να το δει και να στεναχωρηθεί. Το είδα εκείνη την ώρα και προσπάθησα να μη δείξω πόσο σοκαρίστηκα από το πόσο κιτς ήταν. Το έκλεισα σε ένα κουτί, αλλά και πάλι δεν το πέταξα, το κράτησα γιατί εκτιμώ την κίνηση».