Μαρία Τζομπανάκη: Στο δικαστήριο για την υπόθεση βιασμού ηθοποιού από σκηνοθέτη - Αρνήθηκε να μιλήσει στις κάμερες

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από περίπου ένα χρόνο, γνωστή ηθοποιός κατήγγειλε ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες, που δημιουργεί κυρίως τηλεοπτικό περιεχόμενο, για τον βιασμό της, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά της πραγματοποιήθηκε το 2010.

Ανέφερε πως είχαν βγει οι δυο τους και είχαν πιει λίγο παραπάνω, με την ίδια να εξηγεί πως εκείνος επίτηδες την μέθυσε, παρά τη θέλησή της, και την ώρα που την γυρνούσε στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του, χωρίς να καταλάβει πως, εκείνος βρέθηκε από πάνω της και την κακοποίησε.

Στο δικαστήριο η Μαρία Τζομπανάκη για την υπόθεση βιασμού γνωστού σκηνοθέτη

Σήμερα, λοιπόν, Τετάρτη 20 Μαρτίου, ξεκινάει η δίκη για την υπόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, ο σκηνοθέτης όλο αυτό το διάστημα δεν επιτρεπόταν να εργαστεί, παρόλο που επέμενε και επιμένει στην αθωότητά του.

Στο δικαστήριο αυτή τη στιγμή βρίσκονται πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, ως μάρτυρες υπεράσπισής του, ενώ έχουν καλέσει για κατάθεση και την Μαρία Τζομπανάκη, η οποία δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση πριν καταθέσει και ολοκληρωθεί η δίκη.

Δείτε επίσης: Μοιάζει με πύργο και βρίσκεται μέσα σε γραφικό σοκάκι - Αυτό είναι το σπίτι που κληρονόμησε η Μαρία Τζομπανάκη από την μητέρα της

Το κλίμα είναι παγωμένο, η ηθοποιός και ο κατηγορούμενος δεν έχουν ανταλλάξει ούτε βλέμμα. Και οι δύο μπήκαν από την πίσω πόρτα συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους της, ενώ εκείνη έχει στο πλευρό της και τον πατέρα της, με τη μητέρα της να παραμένει στο σπίτι της στην Κρήτη για ψυχολογικούς λόγους.