Μοιάζει με πύργο και βρίσκεται μέσα σε γραφικό σοκάκι - Αυτό είναι το σπίτι που κληρονόμησε η Μαρία Τζομπανάκη από την μητέρα της

Στο πανέμορφο νησί, την Κρήτη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε σε ένα ιστορικό χωριό της Κρήτης, τις Μαργαρίτες. Εκεί βρέθηκαν όλοι οι ηθοποιοί της σειράς Σασμός (δείτε το σημερινό 29/11 επεισόδιο) αφού τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά. Οι πρωταγωνιστές λοιπόν, έδωσαν μερικά spoiler για τις εξελίξεις.

Αφού μίλησαν πολλοί ηθοποιοί, το λόγο πήρε και η αγαπημένη Μαρία Τζομπανάκη. Η τηλεοπτική Καλλιόπη αναφέρθηκε στις εξελίξεις, ενώ έδειξε στην κάμερα και το σπίτι που μεγάλωσε η μητέρα της, το οποίο έχει κληρονομήσει, το αναπαλαίωσε και μένει αρκετό καιρό.

Αυτό είναι το σπίτι της μητέρας της Μαρίας Τζομπανάκη

«Σε αυτό το σπίτι γεννήθηκε και μεγάλωσε η μάνα μου που εγώ αναπαλαίωσα και εδώ περνάω περισσότερο χρόνο αντί για τα Χανιά που γεννήθηκα», δήλωσε η ίδια.

Ο σύζυγός της

Η ηθοποιός είχε παραχωρήσει μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 30/10. Μίλησε για την συνεργασία με το παιδί της στην τηλεόραση, για το εγγονάκι της, τον σύζυγό της, αλλά και το επαγγελματικό της μέλλον.

«Είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στην τηλεόραση και ιδιαίτερα όσον αφορά τη γυναίκα. Είναι παράσημο να μπορείς να ζεις, να μεγαλώνεις και να γερνάς μέσα στη δημιουργία. Δεν μπορείς να είσαι 60 και να παίξεις την 25χρονη; Ντροπή! Θέλω να πω στις συνομήλικές μου να μην φοβούνται να δείξουν τις ρυτίδες τους, το μεγάλωμά τους και στους ρόλους.

Η ζωή είναι όμορφη από την αρχή μέχρι τη στιγμή που θα γεράσει κάποιος. Δεν θα μυρίζει τόσο όμορφα το δέρμα του, αλλά θα μυρίζει η ψυχή του. Μου αρέσω έτσι όπως είμαι, πάντα μου άρεσα. Σε όλες τις ηλικίες μου ένιωθα πάρα πολύ καλά. Υπήρχαν περίοδοι που δεν ήμουν καλά, αλλά για θέματα που δεν είχαν να κάνουν με την εμφάνισή μου. Με διάφορα πράγματα που είχα περάσει, πένθη, απώλειες, κλείστηκα στον εαυτό μου, μαζεύτηκα κοινωνικά, δεν ήθελα πολλά πολλά, αλλά δεν είχε σχέση με το ότι με "χάσατε" τηλεοπτικά», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στο γεγονός πως ο χρόνος της μοιράζεται πλέον ανάμεσα στην Αθήνα, στην Κρήτη, στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό διαμέρισμά της), αλλά και στην Ελβετία λόγω του συζύγου της, επισήμανε: «Ο σύζυγός μου δεν κάνει παράπονα, είναι τόσο καλός. Είναι κι αυτός επαγγελματίας υψηλού επιπέδου. Ξέρει τι σημαίνει να κάνεις κάτι που σου αρέσει στη δουλειά σου και στη ζωή σου και έχουμε συμβιβαστεί, το ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν έτσι» (δείτε εδώ ποιος είναι ο καλός της).

Για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, και την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στον Σασμό, δήλωσε: «Εάν ξεκινήσουμε να μιλάμε για τον Ορφέα μου, θα μιλάμε μέχρι το πρωί. Την πρώτη χρονιά που παίζαμε μαζί τηλεοπτικά είχα ξεχάσει τα λόγια μου σε μία σκηνή, γιατί είχα πολύ μεγάλη συγκίνηση, δεν μπορούσα να τον δω σαν συνάδελφο, τον έβλεπα σαν το παιδί μου. Πάντα τον εκτιμώ για την εξέλιξή του και για αυτό που είναι. Παίζοντας μαζί του, στην τηλεόραση γιατί είναι αλλιώς στο θέατρο, καταλαβαίνω πόσο αξιοπρεπώς αφοσιωμένος είναι σε αυτό. Να έχει την ευχή μου πάντα».

«Δεν τον βλέπω τον Αχιλλέα συχνά, δεν κάνω αυτά που συνηθίζουν οι παππούδες, αλλά τον λατρεύω και έχει καταπληκτικούς γονείς. Όλοι γύρω του με την αγάπη που του δίνουμε, έχουμε χτίσει ένα τείχος προστασίας. Αυτό χρειάζονται τα παιδιά μας περισσότερο», πρόσθεσε για το εγγόνι της.

«Δεν ξέρω εάν θα κάνω μελλοντικά κάτι άλλο, θα δούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ καλοί ως παρουσιαστές, ας ξεκινάμε από αυτούς. Η ζωή με φλερτάρει και την φλερτάρω», κατέληξε.