Έχει τεράστιες τζαμαρίες με πανοραμική θέα τη Νέα Υόρκη - Φωτογραφίες από το loft της Μαρίας Τζομπανάκη στην Αμερική

Εκεί μένει με τον τρίτο της σύζυγο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Τζομπανάκη
Instagram / Μαρία Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη μπορεί στον Σασμό να δείχνει μία παραδοσιακή γυναίκα, η οποία μεταφέρει την παράδοση αυτή και στο σπίτι της, όμως στην πραγματικότητα η ίδια είναι μοντέρνα και αυτό αποτυπώνεται και στη διακόσμηση του χώρου της, ο οποίος, εξαιρώντας το γεγονός πως πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα για τα γυρίσματα της σειράς (δείτε εδώ αποκλειστικό για τη διάλυση του γάμου του Αστέρη και της Αργυρούς), είναι κατά κύριο λόγο στην Αμερική.

Εκεί μένει με τον τρίτο σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη (δείτε τον εδώ), και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοράζεται κατά καιρούς στιγμιότυπα από αυτό. Πρόκειται για ένα κλασικό loft στη Νέα Υόρκη, με τεράστιες τζαμαρίες που έχουν θέα όλη την πόλη. Αυτό είναι και το αγαπημένο της σημείο να βγάζει φωτογραφίες.

Το σπίτι της Μαρίας Τζομπανάκη στην Αμερική

Η ατυχία στον γάμο του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη

Η Μαρία Τζομπανάκη έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής 19/6 στο Καλύτερα δε γίνεται και ανάμεσα σε όσα ανέφερε η αγαπημένη η ηθοποιός, δε μπόρεσε να μην μιλήσει και με πολύ συγκινητικά για τον γάμο του γιου της με τη γυναίκα του.

Η αδυναμία της για τον Ορφέα Αυγουστίδη είναι εδώ και χρόνια γνωστή και η χαρά της που παντρεύτηκε με τα παραδοσιακά έθιμα της Κρήτης ήταν πάρα πολύ μεγάλη και τον καμάρωσε όσο ποτέ άλλοτε. Αυτό όμως, που δεν ξέραμε για τη μέρα εκείνη και αποκάλυψε στην εκπομπή είναι ότι ο καιρός τους κατέστρεψε πολλά από τα σχέδια, που είχαν κάνει, με τη βροχή να τους χαλάει το παραμύθι, που είχαν σχεδιάσει.

«Ο γάμος είναι κάτι άλλο παρότι τα παιδιά φρόντισαν για πάρα πολλά πράγματα όταν βρέχει την ημέρα του γάμου και αλλάζεις όλη τη προετοιμασία. Είχαν σκηνοθετήσει ένα παραμύθι, ξαφνικά στριμωχτήκαμε σε μια μικρή αίθουσα αλλά η αγάπη του κόσμου και η αγάπη των παιδιών τα ξεπέρασε όλα.

Ήταν ένα πάρτι μέχρι το πρωί! Κανένας δεν καθόταν. Ήρθαν υπέροχοι καλεσμένοι από παντού, άνθρωποι που μας αγαπάνε!».