Στην αγκαλιά του καλού της με θέα το απέραντο γαλάζιο - Σε φάση διακοπών η Τζομπανάκη μετά το τέλος του Σασμού

Με ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα γυρίσματα του Σασμού ολοκληρώθηκαν και επίσημα και έτσι το καστ των ηθοποιών μετά από μία αρκετά απαιτητική χρονιά βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να κάνει καλοκαιρινές διακοπές.

Η Μαρία Τζομπανάκη, που μοιράζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική για μάτια του συντρόφου της, πλέον έχει όλο το χρόνο να τον περάσει ασφαλώς μαζί του αλλά και με αγαπημένα της πρόσωπα.

H ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη με τον καλό της

Αν κρίνουμε από το instagram story της Τζομπανάκη την Πέμπτη 20/7 μπορούμε να πούμε, πως το ζευγάρι απολαμβάνει τα μπάνια του, ποζάροντας αγκαλιά με θέα το γαλάζιο από πίσω τους (δείτε εδώ τον κρητικό γάμο που έκαναν).

Τζομπανάκη διακοπές

Ο άγνωστος τρίτος γάμος της Μαρίας Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Με΄τα από μια αποχή πραγματοποίησε τη μεγάλη της επιστροφή στη μικρή οθόνη με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί μαζί με τον αγαπημένο της γιό, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η Μαρία Τζομπανάκη γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη στα γυρίσματα της. Η σειρά «Το γυμνό κορίτσι» ήταν η αφορμή τη γνωριμίας τους. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις αρχές του 1985. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς μάλιστα, ήρθε στη ζωή ο μονάκριβος γιος τους, Ορφέας. Οι δύο ηθοποιοί ωστόσο, αποφάσισαν να χωρίσουν και κάποια χρόνια αργότερα.

Το 2001 η Μαρία Τζομπανάκη ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr