Γιώργος Νταλάρας: Έπεσε θύμα απάτης - Η δημόσια έκκληση

«Παράκληση θέρμη...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τα τελευταία χρόνια οι απάτες μέσω διαδικτύου έχουν αυξηθεί πολύ και θύματα αυτών έχουν πέσει και πολλοί διάσημοι. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας από αυτούς και το ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από ένα story.

Ο διάσημος τραγουδιστής εξήγησε πως έχουν δημιουργηθεί προφίλ με το όνομά του με σκοπό να αποσπάσουν κυρίως χρήματα από τους ανυποψίαστους χρήστες στα social media και για να προσπαθεί να προλάβει οποιοδήποτε κακό ανέφερε ποια είναι οι μοναδικοί και επίσημοι λογαριασμοί του.

Η δημόσια έκκληση του Γιώργου Νταλάρα για την απάτη που έπεσε θύμα

«Παράκληση θέρμη να προσέχετε πολύ με τους απατεώνες του διαδικτύου. Ειδικά με εκείνους που χρησιμοποιούν το όνομά μου με σκοπό να σας αποσπάσουν κωδικούς ή χρήματα. Πρέπει να γίνεται άμεσα αναφορά και μπλοκάρισμα και από εσάς. Μία μόνο είναι η επίσημη σελίδα στο Instagram και μία μόνο η επίσημη σελίδα στο Facebook», έγραψε.

Δείτε επίσης: Βίσση - Νταλάρας: Πως ο έρωτας έγινε άσβεστο... μίσος - Όταν ο γαμπρός το έσκασε και σχόλασε ο γάμος!

Γιώργος Νταλάρας θύμα απάτης
Instagram / Γιώργος Νταλάρας

Άλλη μία δυσάρεστη είδηση τον "τσάκισε" λίγες μέρες πριν

Μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 6/3, ο Γιώργος Νταλάρας προκειμένου να αποχαιρετήσει δημόσια τον Δήμο Μούτση. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγη ώρα ο σπουδαίος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών.

Ο τραγουδιστής - που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις του - δημοσίευσε μια φωτογραφία του συνθέτη και τον αποχαιρέτησε με πολύ συγκινητικά λόγια.

«"Μια φυσαρμόνικα που κλαίει"…

Δήμος Μούτσης.

Ένας μεγάλος συνθέτης, ένας ιδιοφυής μουσικός, σπάνιος και ιδιαίτερος ερμηνευτής, ανήσυχο πνεύμα, με πλούσιο έργο. Όλο το ελληνικό τραγούδι, όλοι μας, ακουμπήσαμε επάνω του και μάθαμε πολλά. Ανήκει στην παρέα των φωτισμένων του τραγουδιού μας, αυτών που μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών μας.
Αντίο Δήμο, ταξιδιώτη του παντός!».