Μιχάλης Ζαμπίδης & Μαρία Ντάσιου: Σε τρυφερές στιγμές με την κόρη του σε πάρκο της Γλυφάδας - Η οικογενειακή βόλτα με τις δίδυμες στα ποδηλατάκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης από τότε που έγινε πατέρας είδε τη ζωή του να αλλάζει δραματικά, καθώς προτεραιότητά του ξαφνικά έγιναν οι δίδυμες κόρες του, οι καρποί του έρωτά του με την Μαρία Καρολίνα Ντάσιου. Τις βλέπει να μεγαλώνει και γεμίζει από ευτυχία και προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους, ώστε να βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

Στο ελεύθερο τους χρόνο τους αρέσει οικογενειακώς να κάνουν πράγματα για τις μικρές και έτσι πηγαίνουν σε διάφορα πάρκα, όσο πιο κοντά στη φύση. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τους "τσάκωσε" πριν από μερικά 24ωρα κατά τη βόλτα τους στις κούνιες στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σπάνιες φωτογραφίες από την οικογενειακή βόλτα του Μιχάλη Ζαμπίδη με την Ντάσιου και τις κόρες του στο πάρκο

Οι δύο γονείς οδηγούσαν τα δύο κορίτσια πάνω στα ποδηλατάκια τους μέσα στο πάρκο, ενώ ο διάσημος μποξέρ απαθανατίστηκε σε μία πολύ τρυφερή στιγμή όπου κουνούσε τη μία από τις δύο κόρες του στις κούνιες, την κοιτούσε, της χαμογελούσε και την θαύμαζε.

Δείτε επίσης: «Ήμουν μέσα στον τοκετό και...» - Η αποκάλυψη του Μιχάλη Ζαμπίδη για τον ερχομό των μωρών του

Μιχάλης Ζαμπίδης Μαρία Ντάσιου κόρες πάρκο

Μιχάλης Ζαμπίδης Μαρία Ντάσιου κόρες κούνιες

Μιχάλης Ζαμπίδης κόρη κούνιες

Ο ονειρικός τους γάμος

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Μαρία Ντάσιου, περίπου ένα χρόνο μετά τον ερχομό των παιδιών τους. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Μαζί με το γάμο, το ζευγάρι βάφτισε και τα δίδυμα κοριτσάκια του (δείτε το εντυπωσιακό προσκλητήριο τους).

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία με σπορ αυτοκίνητο και την συνοδεία των φίλων και της οικογένειας του, και περίμενε με ανυπομονησία την γυναίκα της ζωής του με την οποία θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. Μετά από λίγο με σπορ αυτοκίνητο, έφτασε στην εκκλησία και η σύντροφός του.

Η Μαρία Ντάσιου έδειχνε σαν πριγκίπισσα μέσα στο λευκό νυφικό της. Το επέλεξε να είναι απλό, στράπλες με ένα μακρύ πέπλο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της, αλλά και ο Μάνος Ιωάννου.

Μιχάλης Ζαμπίδης γάμος καλεσμένοι

Μιχάλης Ζαμπίδης παιδιά

Μιχάλης Ζαμπίδης γάμος φίλοι

Μιχάλης Ζαμπίδης δίδυμες κόρες

Μιχάλης Ζαμπίδης γάμος Γλυφάδα

Μιχάλης Ζαμπίδης σύζυγος

Μιχάλης Ζαμπίδης Μαρία Ντάσιου γάμος

Μιχάλης Ζαμπίδης Μάνος Ιωάννου γάμος

Μιχάλης Ζαμπίδης Μαρία Ντάσιου γάμος Γλυφάδα