Γιώργος Νταλάρας: Αρνήθηκε ευγενικά να μιλήσει στις κάμερες - Το αιχμηρό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τα "πεσίματα"

«Πολλά πεσίματα είναι αγενέστατα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Νταλάρας: Αρνήθηκε ευγενικά να μιλήσει στις κάμερες - Το αιχμηρό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τα

Με ιδιάιτερα έντονο τρόπο έχουν σχολιαστεί, το τελευταίο διάστημα, οι αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους. Ο τραγουδιστής, έχει "πετάξει" αρκετές φορές τις σπόντες τους στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με την ποιότητα των εκπομπών στις οποίες εργάζονται (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του, ξεσήκωσαν για πρώτη φορά θύελλα αντιδράσεων, όταν ο ίδιος χαρακτήρισε γελοία την δουλειά των δημοσιογράφων, όταν εκείνοι τον ρώτησαν για τα όσα είχε πει για τους παρουσιαστές που κάνουν διαφημίσεις (δείτε εδώ).

Το σχόλιο του Ανδρέρα Μικρούτσικο για τα "πεσίματα" στον Γιώργο Νταλάρα

Το πρωί της Τετάρτης 20/3, ο προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα, όπου ο Γιώργος Νταλάρα, αυτή την φορά, αρνείται ευγενικά να μιλήσει στην δημοσιογράφο, με το γεγονός αυτό να σχολιάζεται θετικά από την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της. Ωστόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε άλλη γνώμη.

«Θέλετε να μας μιλήσετε;» ρώτησε η δημοσιογράφος της εκπομπής τον τραγουδσή
«Όχι όχι ευχαριστώ πολύ» απάντησε από την πλευρά του αρνητικα.

«Το πως απαντάει και αν το αναγνωρίζουμε ότι είναι ευγενικό είναι συνάρτηση και πόσο ευγενικά απευθυνόμαστε. Πάρα πολλές παρεμβάσεις του γνωστού περσίματος είναι αγενέστατες. Πολλά πεσίματα είναι αγενέστατα. Όταν είναι σπουδαίες οι προσωπικότητες και δεν ξέρουμε να τους σεβαστούμε θα μας το επιβάλλουν με διδαχή με φωνές...» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την προβολή του αποσπάσματος.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τις δηλώσεις του Νταλάρα

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα αιχμηρό τους σχόλιο για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό. Ο παρουσιαστής είχε ένα έντονο ξέσπασμα το πρωί της Τρίτης 27/2, σχετικά με την στάση του τραγουδιστή στους δημοσιογράφους.

«Ο Γιώργος Νταλάρας ειρωνεύτηκε για ακόμα μία φορά τους δημοσιογράφους. Δεν έχει ανάγκη να το κάνει. Έδωσε μια εξαιρετική συνέντευξη στην Νίκη Λυμπεράκη στο Mega. Νόμιζα ότι και ο ίδιος κατάλαβε ότι μίλησε απρεπώς στους συναδέλφους. Η ερώτηση δεν ήταν αγενής, ήταν προγραμματισμένη η εμφάνισή του στον Ιανό. Το να ειρωνεύεται για πολλοστή φορά τους δημοσιογράφους, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο... Παλι αδικείς τον εαυτό σου...» ανέφερε αρχικά.

«Ειρωνεύεσαι πάλι; Είσαι ο Νταλάρας και έχεις τα παιδάκια των 700 ευρώ και τα ειρωνεύεσαι πάλι; Τον αδικεί αυτό» τόνισε στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.