Θάνος Πλεύρης: «Ήταν μία ατυχία για τον ελληνικό στρατό να τον ανεχτεί...» - Εξαπέλυσε τα "πυρά" του για την απόφαση του Κασσελάκη να παρουσιαστεί

«Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μία κωμωδία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Θάνος Πλεύρης: «Ήταν μία ατυχία για τον ελληνικό στρατό να τον ανεχτεί...» - Εξαπέλυσε τα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό, παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 20/3, ο Θάνος Πλέυρης. Ο πολιτικός, μίλησε, για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να εκτίσει την στρατιωτική του θητεία. Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 15 Μαρτίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο του Πυροβολικού στην Θήβα στις Ένοπλες Δυνάμεις (δείτε εδώ τα πλάνα).

Λίγο πριν παρουσιαστει, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε την τελευταία του συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, όπου αναφέρθηκε στον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπέθ, ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες Ευρωεκλογές, ενώ πρότεινε ένα ιδιαίτερο νέο όνομα για τις τουαλέτες των στρατοπέδων, τις οποίες φωνάζουν χαϊδευτικά «Καλλιόπες» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Οι δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για την στράτευση του Κασσελάκη

«Ήταν μία ατυχία για τον ελληνικό στρατό να ανεχτεί τον Στέφανο Κασσελάκη. Ας μην μας ζαλίζει, θα πάει, δεν θα κάνει τίποτα, στις 20 μέρες ούτε όπλο παίρνει. Με λυπεί αν τον ρώτησαν αν χρειάζεται κάτι, αν ισχύει αυτό που άκουσα, δεν θα χαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις 20 μέρες.

Το να έχει διαφορετική αντιμετώπιση στο στρατό είναι πρόκληση για τους ανθρώπους που πάνε…Μην κοροιδευόμαστε, θα είναι τυχεροί όσοι θα είναι μαζί του γιατί κανένας δεν θα κάνει τίποτα για να μην αισθανθεί ο κύριος Κασσελάκης ότι συμβαίνει κάτι. Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μία κωμωδία και ένας εμπαιγμός. Να πάει χωρίς θόρυβο να το κάνει να τελειώνουμε.

Το να ακούω να μας λέει να μην λέγεται Καλλιόπη, δεν έχει κανένα σεξιστικό περιεχόμενο. Θα ακούσει να λένε και Καναδέζα, είναι οχήματα που είναι από τον Καναδά, δεν είναι κάτι σεξιστικό για τις Καναδέζες...Τελικά στο τέλος της ημέρας περισσότερες εκπομπές θα έχουν γίνει για την στρατιωτική του θητεία παρά χρόνος που θα μείνει μέσα. Αν κάνει μία υπηρεσία θα είναι θαλαμοφύλακας, τουαλέτες, γλυτώνουμε να μπει καμιά σκοπιά γιατί εκεί χρειάζεται όπλο. Μακάρι να τον επισκεφθούν να τον δει και ο άνθρωπός του, 20 μέρες είναι βαρύς ο πόνος του χωρισμού» ανέφρε ο Θάνος Πλεύρης.