Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα ασχολία του γιου της Βλάσση – Δεν χορταίνει στιγμές μαζί του

Η παρουσιάστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/konstantinaspyropoulou
instagram/konstantinaspyropoulou

Την πιο γλυκιά αναμονή στη ζωή κάθε γυναίκας βιώνει για δεύτερη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς σε περίπου τέσσερις μήνες θα φέρει στον κόσμο του δεύτερο καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει έναν γιο με τον επιχειρηματία, τον 14 μηνών Βλάσση, και μέχρι να φέρει στον κόσμο το αδελφάκι του περνάει όμορφες στιγμές μαζί του, ενώ είναι ξεκάθαρο πως δεν τον χορταίνει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε πριν από λίγη ώρα και μία από τις αγαπημένες τους κοινές δραστηριότητες πέρα από τις βόλτες στο πάρκο και τα παιχνίδια. Εδώ και λίγο καιρό, όταν περνούν χρόνο στο σπίτι τους, ο μικρός Βλάσσης προτιμάει να ζωγραφίζει με τις μπογιές του, ενώ δίπλα η μαμά του τον καμαρώνει.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για φαγητό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Χάιδευαν την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Για του λόγου το αληθές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε μια φωτογραφία μαζί του. Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε:

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο του δεύτερου παιδιού της

Η παρουσιάστρια ενώ στο ξεκίνημα της εγκυμοσύνης της δεν πέρασε και τόσο εύκολα, όπως είπε και η ίδια στην πρώτη εμφάνισή της που ανακοίνωσε το δεύτερο παιδάκι που περιμένει (δείτε εδώ το βίντεο), στον 5ο μήνα της κύησης, δεν κάθεται στιγμή.

Όμως, μεταξύ των πολλών υποχρεώσεών της με τον μικρό Βλάσση, κάνει ταυτόχρονα και αλλαγές στο σπίτι, πρωτίστως ξεκινώντας από το δωμάτιο του μωρού της, έχοντας βέβαια δίπλα της την σημαντική βοήθεια και ως “φύλακα – άγγελό” της, την μητέρα της Πόπη Κατσαρά, που έχει έρθει από την Ρόδο για να την βοηθάει στις δουλειές και στην φροντίδα του παιδιού.

Άλλωστε όσο περνάει ο καιρός η καθημερινότητα της Κωνσταντίνας γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, όσο η κοιλίτσα της μεγαλώνει, ενώ με την παρουσία της μαμάς της, είναι λογικό να νιώθει περισσότερο ασφαλής.

Κανένας, εκτός του ζευγαριού και των πολύ κοντινών συγγενών, δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.