Δέσποινα Μοιραράκη κατά Γιώργου Καράμπελα: «Οι αγοραστές είναι εκεί για έναν σκοπό, όχι για να προβάλλονται!» - Η απάντησή του

Η παρουσιάστρια του Cash or Trash κατακεραύνωσε για τα καλά τον συνεργάτη της κι εκείνος αντέδρασε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη κατά Γιώργου Καράμπελα: «Οι αγοραστές είναι εκεί για έναν σκοπό, όχι για να προβάλλονται!» - Η απάντησή του

Η Δέσποινα Μοιραράκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου, κατακεραύνωσε τον συνεργάτη της στο Cash or Trash Γιώργο Καράμπελα, εξαιτίας της σκέψης του να αποχωρήσει από το show.

«Ο κ. Καράμπελας σταμάτησε τη συνεργασία με την ομάδα μας, διότι είχε ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο και θα πρέπει να ξέρετε και το εξής. Οι αγοραστές μας πρέπει να έχουν και μία δυναμική. Δεν "χρησιμοποιούμε" το κανάλι για να κάνουμε την επίδειξη. Όλοι οι αγοραστές μας βάζουν χρήματα, ο κ. Καράμπελας είχε φτάσει σε ένα σημείο, σας το λέω ειλικρινέστατα, όπου ερχόταν, μιλούσε, έδινε πλειοδοσίες, αλλά δεν έφτανε και στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι αγοραστές είναι εκεί για έναν συγκεκριμένο σκοπό, όχι για να προβάλλονται», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Cash or trash: Του έδωσαν το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ και τους ''έριξε'' άκυρο - Άφωνη η Δέσποινα Μοιραράκη με τον ιδιοκτήτη

Η απάντηση του Γιώργου Καράμπελα στην Δέσποινα Μοιραράκη

Την Πέμπτη 21/3, λοιπόν, ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη και να ρίξει φως στην παρεξήγηση με την παρουσιάστρια, επισημαίνοντας πως έχει κάνει λάθος και πως μίλησε έντονα χωρίς να γνωρίζει πράγματα και χωρίς ουσιαστικό λόγο.

«Νομίζω πως όλα είναι μία ωραία παρεξήγηση. Ξεκινάμε από τα βασικά. Η Δέσποινα πρέπει να είναι από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές μου. Με φώναζε πρόεδρο και έλεγε "πόσο ωραίος είσαι σήμερα ντυμένος, τι εύγλωττος που είσαι". Ε, δεν μπορώ να φανταστώ πως άλλαξε αυτό το πράγμα επειδή εγώ ανακοίνωσα ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στην εκπομπή. Όλα αυτά που ειπώθηκαν, έχουν μία περίεργη θεσμική εσάνς. Φαίνεται σαν να έχουν μία επισημότητα, ενώ ο ρόλος και η θέση δεν συνάδει με αυτήν την επισημότητα. Είναι λάθος γιατί έχω συμβόλαιο και είναι ενεργό ακόμα. Λήγει μέσα στον Μάρτιο.

Εγώ ανακοίνωσα όχι ότι φεύγω από τη φετινή σεζόν. Είπα και ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να φύγω από την ερχόμενη σεζόν, εάν και εφόσον γίνει. Σε εμένα προσωπικά δεν υπήρξε ποτέ κανένα παράπονο και καμία δυσαρέσκεια από τους ανθρώπους που θα έπρεπε να υπάρχει για το ότι δεν αγοράζω. Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο πλαφόν στους αγοραστές ότι πρέπει να αγοράσεις χ αντικείμενα. Έκανε μία πολύ περίεργη δήλωση και με πολύ μεγάλη έμφαση.

Εάν ήθελα να κάνω δουλίτσα, να το πω αγοραία, θα καθόμουν σε αυτήν την εκπομπή μέχρι το 2090 σκελετωμένος, γιατί η εκπομπή έχει μία χαρά νούμερα και γιατί να φύγω αν ήθελα να τη χρησιμοποιήσω; Είναι τιμητικό ότι κάπως όλα τα media με διέκριναν και μου έδωσαν χρόνο. Εγώ σήμερα θέλω να κρατήσουμε αυτήν τη λίγη ευγένεια και τη χαρά της ζωής. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους μα όλους πολλά happy days», απάντησε.

Δείτε επίσης: Γιώργος Καράμπελας - «Δεχόμουν εκφοβισμό ακόμα και μέσα στην οικογένειά μου επειδή έκανα χορό»