Όλγα Κιουρτσάκη: Όταν στο πλευρό της Άντζελας Δημητρίου πέρασε από οντισιόν για το Fame Story - Σπάνιο βίντεο

Ήταν αγνώριστες και οι δυο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλγα Κιουρτσάκη: Όταν στο πλευρό της Άντζελας Δημητρίου πέρασε από οντισιόν για το Fame Story - Σπάνιο βίντεο

Η Άντζελα Δημητρίου έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της, παρόλο που οι σχέσεις τους έχουν περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Μάλιστα, είχαν μιλήσει ανοιχτά για αυτό. Στο παρελθόν είχαν βρεθεί σε εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και είχαν ανοίξει τα χαρτιά τους, με την Όλγα να λέει πως η μητέρα της έλειπε συνέχεια από το σπίτι και δεν της έδειχνε την αγάπη που ήθελε να λαμβάνει από εκείνη - δείτε το βίντεο.

Η τραγουδίστρια επίσης δεν έχει κρύψει την αφοσίωση της στην καριέρα της. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει τεράστια αδυναμία και αγάπη στην κόρη της και φροντίζει να μην της λείπει τίποτα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις ανάμεσα τους είχαν φτιάξει και η μια βρισκόταν κάθε ώρα και λεπτό στο πλευρό της άλλης. Άλλωστε, δεν έφυγε ώρα από το μαιευτήριο όταν η Όλγα γέννησε την κορούλα της (δείτε βίντεο και φωτογραφίες). Πλέον όμως οι σχέσεις τους είναι πάλι "παγωμένες".

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν κυκλοφορεί ένα σπάνιο βίντεο με την Όλγα Κιουρτσάκη, την εποχή που προσπαθούσε να δείξει την καλλιτεχνική της φύση και να γίνει τραγουδίστρια, με την Άντζελα Δημητρίου πάντα στο πλευρό της να την στηρίζει.

Το βίντεο από την οντισιόν της Όλγας Κιουρτσάκη στο X-factor

Το μακρινό 2002, δηλαδή πριν 22 χρόνια, η Όλγα Κιουρτσάκη θέλησε να λάβει μέρος στο Fame Story και πέρασε από οντισιόν με την ελπίδα να την πάρουν στο ριάλιτι μουσικής. Η Όλγα ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε, με την μητέρα της στο κοινό να την θαυμάζει.

«Εγώ έχω τη δική μου φωνή, τη δικιά μου χρoιά, το δικό μου στιλ. Καμία σχέση με τη μητέρα μου, η μητέρα μου ξεκίνησε διαφορετικά, εγώ διαφορετικά. Είναι τώρα διαφορετικά τα χρόνια αυτά, γίνεται πιο εύκολα», είχε πει η Όλγα μιλώντας στην κάμερα.

«Δεν έχω άγχος, η Όλγα έχει άγχος. Έχει μια ιδιαίτερη φωνή. Νομίζω πως θα τα καταφέρει», είχε αναφέρει μετά η μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου.

Αντίπαλος της τότε ήταν και ο γιος του συζύγου (τότε) της μητέρας της, Γιώργος Τρούπης.