Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το έψαξε και το γραφείο του άνδρα μου...» - Η αποκάλυψη για το "μεγάλο σκάνδαλο με τη διοίκηση του ALPHA"

Η απάτη για τον τσακωμό με τον Σάκη Ρουβά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το έψαξε και το γραφείο του άνδρα μου...» - Η αποκάλυψη για το

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου, θέλησε να σχολιάσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά, το οποίο είναι άκρως παραπλανητικό και σόκαρε μέχρι και την ίδια (δείτε το εδώ).

Προχώρησε, μάλιστα, σε μία αποκάλυψη σχετικά με μία δική της αντίστοιχη εμπειρία. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, ωστόσο, και για τον λόγο αυτό την έχει βοηθήσει και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, ο οποίος είναι δικηγόρος και ξέρει πως να την καθοδηγήσει.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το ψεύτικο σκάνδαλο γύρω από το όνομά της

«Έχω μία άλλη συζήτηση, που μου την έστειλε τώρα μία φίλη τηλεθεάτρια, αντίστοιχη με αυτή της Φαίης Σκορδά, που είναι μονταρισμένη μία συνέντευξή μου, ότι δήθεν τσακώνομαι live στο Happy Day με τον Σάκη Ρουβά που του λέω "πώς εσύ οδηγούσες ένα παλιό αυτοκίνητο...". Πράγματα τα οποία με λίγη απλή σκέψη, αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο τηλεοπτικά, ξέρεις ότι ποτέ δεν θα υπήρχε αυτό το πράγμα στην πραγματικότητα.

Χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη και μοντάρουν, αλλά δεν είναι αρκετά ευφυείς για να βρουν ένα σενάριο αρκετά πιστευτό... Ποιος θα πίστευε ότι θα φώναζα εδώ τον Σάκη Ρουβά, που δεν έχει έρθει ποτέ, και θα τσακωνόμουν στον αέρα κιόλας... Βέβαια, το πιστεύει έστω και ένας; Σου κάνει κακό; Σήμερα τα ξημερώματα μου το έστειλε μια φίλη στο Instagram και με ρώτησε αν ισχύει. Έγραφε "Μεγάλο σκάνδαλο, η διοίκηση του ALPHA αρνείται να σχολιάσει την εργαζόμενη Σταματίνα Τσιμτσιλή". Εντωμεταξύ το πλάνο είναι από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, άσχετο...», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Τουλάχιστον εγώ έχω εμπλακεί σε κάτι σενάρια που με μια πρόχειρη ανάγνωση καταλαβαίνεις ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Εμένα το έψαξε και το γραφείο του άνδρα μου, γιατί εγώ έχω την τύχη να έχω στο πλευρό μου και μια καλή νομική εκπροσώπηση. Είναι κάτι εταιρίες φαντάσματα...».

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μαύρο μίντι φόρεμα με το σκίσιμο στο πλάι, τράβηξε τα βλέμματα - Η βραδινή έξοδος με τον Θέμη Σοφό