Ελεονώρα Μελέτη: «Ο Γιώργος Λιάγκας θα έπρεπε να ξέρει ότι πειράζει και πληγώνει...» - Το σχόλιο για το κατακεραύνωμα στην Ιωάννα Μαλέσκου με τον Περρή

«Οφείλω να υπερασπιστώ τον Γιώργο Λιάγκα για πρώτη φορά στη ζωή μου», αποκρίθηκε ο Θανάσης Πάτρας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (εκτός της πρώτης)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (εκτός της πρώτης)

Η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου, θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα, τα αιχμηρά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή για την Ιωάννα Μαλέσκου, σχετικά με το πόσο πολύ μιλάει, χωρίς ουσία (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, δήλωσε πως, παρόλο που εκτιμάει πολύ τις απόψεις των δύο αντρών, θεωρεί πως δεν ήταν σωστή αυτή η κριτική τους, τονίζοντας πως ο οικοδεσπότης του Πρωινού θα έπρεπε πρώτα από όλους να γνωρίζει ότι τα λόγια αυτά πληγώνουν.

Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για το κράξιμο του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή κατά της Μαλέσκου

«Ξέρουν πόσο πολύ τους αγαπώ και τους εκτιμώ, αλλά θεωρώ ότι ήταν άδικο αυτό που έγινε με την Ιωάννα, ειδικά στο κομμάτι της γλώσσας και της χρήσης της. Γιατί στην τηλεόραση όπου βασιλεύει η αμορφωσιά - είναι σαν να σου ζητάνε στο βιογραφικό να είσαι αμόρφωτος - το να καταδικάζουμε και να σχολιάζουμε μία γυναίκα που αν μη τι άλλο μιλάει καλά ελληνικά, εγώ το θεωρώ άδικο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Καθένας έχει τον τρόπο που μιλάει. Όταν διαβάζεις, για παράδειγμα, έναν λογοτέχνη δεν έχει μία ταυτότητα στον τρόπο γραφής; Έτσι λοιπόν και η Ιωάννα έχει ένα προσωπικό ύφος. Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, αλλά στην αρχή, νομίζω ήταν και ο Βαγγέλης Περρής μέσα σε αυτούς, την είχαν επαινέσει για τα καλά ελληνικά που μιλάει.

Όσον αφορά στις προσδοκίες που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, άλλοι τις δημιούργησαν. Ήταν αλλωνών. Η Ιωάννα δεν εμφανίστηκε με το γεια σας "ήρθα για να σας αποδείξω τι θα πει να είσαι παρουσιάστρια". Οι προσδοκίες ήταν αλλωνών και εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι για εμάς.

Το να έχεις μία φιλοδοξία μέσα σου και να λες ότι "εγώ πηγαίνω να κυνηγήσω το όνειρό μου" έχει μεγάλη διαφορά. Οι προσδοκίες δημιουργήθηκαν από το κανάλι, από την αναμονή και τις κινήσεις που έκανε το κανάλι και δεν είναι δίκαιο να τις χρεώνουμε στην Ιωάννα».

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου - Ιωάννα Μαλέσκου: Νέα κόντρα στην showbiz - Από που ξεκίνησαν όλα

«Η αρνητική κριτική που λέει ο Γιώργος ότι δεν πειράζει, ενώ ο ίδιος έχει κριθεί διαχρονικά αρνητικά, θα έπρεπε να ξέρει ότι πειράζει η αρνητική κριτική, πληγώνει», τόνισε μάλιστα και τότε πήρε τον λόγο η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία επισήμανε:

«Θεωρώ ότι είναι βαθιά προσβλητικό αυτό που ειπώθηκε - και δεν έχει να κάνει με το αν είναι γυναίκα η Ιωάννα - ότι "τη βλέπεις αλλά δεν την ακούς". Είναι βαθιά υποτιμητικό να το λες για έναν άνθρωπο που έχει τον λόγο του στην τηλεόραση», υπογράμμισε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Εγώ το εξέλαβα εντελώς διαφορετικά και οφείλω να υπερασπιστώ τον Γιώργο Λιάγκα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Εννοούσε ότι χάνεσαι στην ομορφιά της και δεν παρακολουθείς τον λόγο της. Δεν το πήρα αρνητικά», είπε με τη σειρά του ο Θανάσης Πάτρας.

Ελεονώρα Μελέτη για Λιάγκα και Περρή κατά Μαλέσκου